Speltips, Swansea – Liverpool 1/10: Målkalas i 13:30-fajten?

Spelbloggare Publicerat: 30 September 2016

Botten möter toppen i Premier League, när ett desperat Swansea välkomnar Liverpool till Liberty Stadium. Gästerna trampar alltid på framåt i full rulle och en målrik batalj borde kunna vara att vänta.

Observera! Avspark 13:30.

Fyra pinnar på sex matcher – det är förstås inte ett acceptabelt facit. Ännu värre blir det i och med att premiären faktiskt vanns, borta mot Burnley, och man föll även ur Ligacupen redan i den tredje rundan. Fokus är dock på seriespelet och att försöka vända den här nedåtpekande trenden – fem matcher i rad utan vinst!

I en annan ände av tabellen huserar charmiga Liverpool. De har, trots ett tufft spelschema, knåpat ihop 13 pinnar på sex matcher – och då har man vunnit över bland andra Arsenal och Chelsea borta. Därför blir det extra förvånande att årets enda torsk kom i en av de, på pappret, enklaste uppgifterna – Burnley borta. 0-2 i baken då. Kanske ökar ”svanarnas” tro på att en skräll är möjlig?

Bara positiva besked för båda parters truppstatus; de får tillbaka ett par spelare vardera. Swanseas enda avbräck är på Nathan Dyer och Liverpools har bara ett par långtidsskadade spelare out, sådana som ännu inte spelat i år.

Mål – åt båda håll?

När Liverpool är ena halvan av en match, då blir det mer eller mindre alltid underhållande – i alla fall nu under Jürgen Klopps sejour i klubben. Han har inpräntat en tysk variant på den fotboll som spelats och laget har alltid en vilja av att pumpa på framåt, hemma som borta – motståndet är mer eller mindre irrelevant.

Så, mot ett Swansea ur form kan vi räkna iskallt med att Liverpool kommer pressa på framåt, och det rejält.

Detta öppnar förstås upp för Swansea, som är klart bättre än tabellen och poängskörden hittills avslöjar. Offensivt har dessutom maskineriet rullar på helt okej; i de två senaste matcherna, båda mot Manchester City, varav ena i cupen och andra i serien, har man målat men ändå förlorat. Nätet har också hittats mot Chelsea och Leicester – just motståndare som velat pusha upp tempot.

För Swansea har tre av sex seriematcher bjudit på mål åt båda håll och för Liverpool är statistiken fem av sex.

BLGM – ja spelas till 1,80 x insatsen hos Bethard, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 13:30, lördag 1/10
TV:  Visast Sport Premium (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: