Torino Napoli 8 maj 2016

Speltips, Torino – Napoli 8/5: Skevt nedplitade odds

Mittenplacerade Torino tar emot tvåan Napoli på Stadio Olimpico Grande Torino. Vi kan inte alls förstå varför oddssättarna plitat ut bortalaget som så pass stora favoriter och lämnar förtroendet i värdens händer.

Ännu en plats i mittenskiktet – det är Torinos facit detta spelår. Också vad som kan krävas av dem. Man spelar inte för mer än att befästa sin position på den övre tabellhalvan, för tillfället parkerar de på tiondeplatsen, och givetvis vill de bjuda fansen på en fin prestation och ett bra resultat i den sista hemmafajten.

Napoli har varit fantastiskt starka under säsongen och pressade under en bra period Juventus om titeln, men nu, med två matcher kvar att spela, skiljer hela 12 pinnar upp till den nämnda konkurrenten. Istället ska man se till att behålla andraplatsen, vilken leder direkt till gruppspelet i Champions League – Roma jagar häck i häl; är två pinnar bakom.

Torino handikappspelas

Motivations- och klassfaktorn talar med andra ord för – Napoli. Men visst har de blivit alltför stora favoriter här?

I skrivandets stund står 1×2-marknaden i 8,00-5,25-1,44. Helt missvisande. Flera decimaler borde skjutas över från ettan och krysset till den raka tvåan, menar vi.

Torino borta är ändå en svår fajt och bortastatistiken för Napoli är inte i närheten av lika bra som på hemmaplan – den står i 8-4-6. Fler än hälften av matcherna har alltså inte vunnits och nu står man med tre raka bortatorskar efter varandra.

Varit mycket upp och ner för Torino på sistone, men nu senast plockades en komfortabel 5-1-vinst borta över Udinese, som fortfarande inte säkrat kontraktet. Svenske Pontus Jansson fick förtroendet i mittlåset och förvaltade det med ett mål och en stabil insats i övrigt. Det mesta talar för att han får starta på nytt.

Årets omvända möte vann Napoli med knappa 2-1 och fjolårets identiska slutade med en 1-0-vinst för Torino.

Torino +1,5 mål (asian handicap) – spel in om Torino förlorar med uddamålet, det blir oavgjort eller en hemmavinst – synas till finfina 1,80 x polletterna hos Titanbet.

Speltips:

Speltips: Torino +1,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 8/5
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 13%
X: 19%
2: 69%
Över 2,5 mål: 69%
Under 2,5 mål: 34%