Speltips, Torpedo Zhodino – Rapid Wien 28/7: Solklart favoritskap

Spelbloggare Publicerat: 28 July 2016

Efter en liten reaktion från spelbolagen har oddsen landat som önskat inför matchen Europa League-fajten mellan Torpedo Zhodino och Rapid Wien – och polletterna investeras på 1X2-marknaden.

En av Europas stora skrällar under fjolåret, i positiv bemärkelse, i Rapid Wien är tillbaka i Europa League för att åstadkomma stordåd. Gruppspelet nåddes inte bara, utan man kom också etta. Motståndet? Villarreal, Viktoria Plzen och Dinamo Minsk. Allt annat än lättviktare, med andra ord. Väl i slutspelet var det däremot slutlekt; över två möten skrevs förlustsiffrorna förnedrande 0-10 mot Valencia.

Motstånd i den tredje rundan står vitryska Torpedo Zhodino för. De tillhör den övre tabellhalvan i landet – förväxla inte med toppen – men stod för en hejdlös skalp ifjol när cupen vanns, vilket betyder att den här biljetten ut i Europa kunnat plockas. I den andra kvalrundan värjdes ungerska Debrecen undan med sammanlagt 3-1.

Gästerna vill döda det här direkt

Att det ska råda klasskillnad här, det är skrivet i sten. Total sådan, menar undertecknad.

Rapid Wien visade att de är en kraft att räkna med under förra årets Europa League – att, trots tufft motstånd, lösa 5-0-1 i resultatraden i gruppspelet visade på stor kunskap. Man spelade en glädjefylld fotboll, offensiv och underhållande.

Så, om jag känner Rapid Wien rätt kommer de kliva ut och med inställningen att döda den här historien redan på bortaplan – inte sikta på krysset, som annars varit lite av metodiken från olika håll i kvalspelet.

Torpedo Zhodino spelar inte bara i en sämre serie, utan tillhör inte ens toppen i den.

På det? Rapid Wien är i superb form. Vinsterna radades upp under uppehållet, bland annat mot Chelsea, och i seriepremiären krossades Ried med 5-0 inför en lyrisk hemmapublik.

Undertecknad har suttit och väntat på att den raka tvåan ska studsa upp en bit – och nu är det på tiden att investera. Den raka tvåan finns till fantastiskt fina 1,88 x smeten hos 24hBet, som ni får €50 i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Rapid Wien vinner, rak tvåa
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: 24hBet (€50 bonus)
Spelstopp: 19:00, torsdag 28/7
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream:  bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: