12 februari 2017 EttKryssTvå

Speltips, Tottenham – Leicester 29/10: Det luktar målfest

En intressant sammandrabbning väntar i Premier League – Tottenham och Leicester City ska fäktas om tre pinnar på White Hart Lane och från den fajten har vi en målidé värd 1,84 x polletterna.

Är Tottenham redo att inte bara delta, vara lite på efterkälken, i titelstriden – utan till och med att vara en av de pushande parterna i den? Det är i alla fall känslan efter att nio matcher av årets Premier League avverkats, och med fjolåret i bakhuvudet. Fjärdeplatsen står de placerade på just nu, med bara en pinne upp till toppen av kullen.

På andra sidan av White Hart Lanes planhalva ska alltså de regerande mästarna Leicester, vars framtid är väldigt oviss, stå. Var förra året bara en ren sensation, eller finns det kanske kraft att utmana uppåt i tabellen? En halvdan start på spelåret, som en bakfylla, har det blivit och bara 11 pinnar är inkasserade. Framförallt har man haft problem med de lite tuffare motståndarna och på bortaplan i allmänhet. Därför ett svårt test nu.

Toby Alderweireld är ett osäkert kort för ”Spurs”. Harry Kane saknas sedan en tid tillbaka. Leicester ryktas kunna rotera lite till matchen i och med storsatsningen på Champions League, men kommer alltjämt ställa ut en stark startelva.

Målpartaj på nytt?

Undertecknad är starkt intresserad av målöverspelen till denna fajt, trots att ”Spurs” brukar vara oerhört stabila och sällan varit inblandade i direkta målpartaj på senare tid.

Men här, på White Hart Lane, kan vi räkna med ett Tottenham som kommer pusha upp positionerna. Och mot ett Leicester som läckt när nivån på motståndet skruvats upp, bör alltså målen vara nära till hands. Vi kan rada upp några exempel; 1-4 mot både Liverpool och Manchester United samt 0-3 mot Chelsea.

Framåt finns det dock spets hos Leicester, som är extremt vassa på att ställa om. Har ett spjut i Jamie Vardy och nyförvärvet Islam Slimani imponerar. Också av stor betydelse att Shinji Okazaki bröt sin PL-målnolla senast.

Sedan är det inte omöjligt att Leicester roterar lite i startelvan, med kommande CL-match i siktet. Bör dock påverka defensiven mer än offensiven, då det finns fantastiska alternativ framåt.

Över 2,5 mål spelas till klart acceptabla 1,84 x insatsen hos Redbet, som ni får en unik välkomstbonus hos via oss – på 2 000 kronor!

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,84 (Jämför alla odds)
Bolag: Redbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 29/10
TV:    (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 60%
X: 24%
2: 17%
Över 2,5 mål: 54%
Under 2,5 mål: 49%