Speltips, Tottenham – Watford 6/2: Segertåget fortsätter

Spelbloggare Publicerat: 5 February 2016

Tottenham kör över allt motstånd i Premier League just nu och när Watford kommer på besök till White Hart Lane är det återigen läge att lämna förtroendet i deras händer.

För ett par-tre veckor sedan var Tottenham, mer eller mindre, helt borta från titelstriden, men som maskineriet snurrat på – är de nu en av de starkare kandidaterna till att plocka den där förstaplatsen. Ärkerivalerna Arsenal är passerade, tredjeplatsen innehas och till serieledande Leicester är avståndet på fem pinnar.

Det första spelåret i finrummet sedan 2006/07 har varit utmärkt för Watford. Tippade i botten – istället placerade på den övre tabellhalvan, som nia; förvisso utanför Europadiskussionen, men med ett bekvämt avstånd ner till botten. Skulle påstå att kontraktet i praktiken redan är säkrat – att 12 pinnar skulle tappas in mot tredjejumbon Newcastle på 14 matcher händer liksom inte. Det blir en hedervärd plats i mittenskiktet.

Vunnit fem raka med minst två baljor

Här har vi dock svårt att se Watford bjuda på något större motstånd. För tillfället bör Tottenham helt enkelt vara ett par nummer för stora.

Lämnat förtroendet i Tottenhams händer en hel del på sistone – med positiva resultat. I min bok är de just nu, utan konkurrens, starkast i serien – fem raka vinster, alla med minst två baljor, har plockats. Det ser hur stabilt ut som helst. Flera av stjärnorna, framförallt Harry Kane, är i toppform och då är det svårt att följa med i svängarna.

Gästande Watford är i okej form och fick 0-0 hemma mot Chelsea senast, men det var med en rejäl gnutta tur som den pinnen plockades. Heurelho Gomes storspelade i målet och var den främsta orsaken till att skrällen kunde fullbordas. Ska dock nämnas att Chelseas offensiva pjäser inte var helt prickfria framför målet, för att uttrycka det milt.

Jan Vertonghen saknas fortfarande för ”Spurs” – ett stort avbräck, men bredden är fin och han kan ersättas på ett fullt okej sätt. Det mesta talar dock för att Bamidele Alli hinner bli helt fit for fight till avspark, vilket är positiva besked. Stärker mittfältet enormt.

Det här vinner Tottenham. Mycket möjligt att siffrorna skjuter i höjden också. De spelas således med -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid uddamålsvinst – till finfina 1,81x hos 10Bet.

Speltips:

Speltips: Tottenham -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,81 (Jämför alla odds)
Bolag: 10Bet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 6/1
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Bästa oddsen:

Spel Odds Bolag
Tottenham 1,50 betrally logo
Oavgjort 4,45 unibet logo
Watford 8,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Över 2,5 mål 1,90 unibet logo
Under 2,5 mål 1,95 mybet logo

 

Oddsens motsvarighet i procent: