Tottenham West Bromwich 25/4

Speltips, Tottenham – West Bromwich 25/4: Nytt hörnobjekt testas

Pressen ökar på Tottenham, som står inför ännu en måstematch när West Bromwich kommer på besök till White Hart Lane. Vi skickar in polletterna på ett hörnspel till ena sidans favör.

Hoppet stod till att serieledande Leicester skulle tappa mot Swansea och att Tottenham således skulle kunna knapra in på dem i jakten på titeln, men nu handlar det istället om att hålla avståndet som man hade dessförinnan intakt.

En vinst är det enda som räknas. Det skulle minska avståndet till nämnda Leicester till fem pinnar, men att lösa titeln blir ändå svårt.

Gästande West Bromwich är fast i mittenskiktet, på den undre tabellhalvan, men utan risk att trilla ur serien. Detta har delvis också märkts av på prestationerna på sistone – fyra förluster och ett kryss har det blivit på de senaste fajterna, vilka det endast blivit ett mål framåt på.

Bra hörnlina

Här undrar vi om vi inte hittat dagens absolut mest smakrika spelobjekt – West Bromwich över 2,5 hörnor till 1,72 x smeten.

Det är absolut inte så att WBA kommer jaga resultat, men 2,5 är en låg lina för de flesta lagen i valfri Premier League-match. På det har vi stark statistik talar för just – överspelet. Så mycket att det motiverar att skruva upp insatsen en hel del.

Fastän resultaten inte varit lyckade, har vi fått se WBA släppa lite smått på tyglarna ibland och ändå attackera med samlat manskap. Kanske till och med är så att situationen de är i innebär det; att de kan spela lite mer avslappnat.

Faktum är att WBA klivit över 2,5-linan i samtliga av deras nio senaste matcher – och då har bland annat Leicester, Manchester United, Manchester City och Arsenal stått som motståndare. I ”Spurs” sju senaste matcher har motståndarna också passerat linan.

Mer behövs inte, va? Överspelet klipps!

Speltips:

Speltips: West Bromwich över 2,5 hörnor
Odds: 1,72 (Jämför alla odds)
Bolag: Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, måndag 25/4
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 81%
X: 14%
2: 6%
Över 2,5 mål: 60%
Under 2,5 mål: 43%