24 oktober 2018 club brugge as monaco speltips champions league

Speltips, Toulouse – Monaco 14/10: Toppfajt i Frankrike

Toppfajt står på fredagsmenyn från Ligue 1, när fyran Toulouse tar emot tvåan Monaco på Stadium Municipal, varifrån vi tror att matchen kan bli precis lika underhållande som väntat. Målpartaj att vänta?

Den franska klubbfotbollens toppstrid ser ut att bli mer intressant än den varit på flera år. I samband med de tapp Paris Saint-Germain råkat ut för, framförallt av Zlatan Ibrahimovic, ser det ut att bli öppet race om titeln. För tillfället hittas Nice på toppen av kullen, med Monaco bakom, följda av PSG och därefter just Toulouse. Alla dessa är inom en poängintervall på sex poäng.

Nu åkte Toulouse på en oväntad förlust precis före uppehållet, med 0-1 borta mot Caen. Någon oro för formen ska det dock inte behöva vara, men det handlar om att hitta tillbaka på vinnarspåret snabbt och inte bli ivägkörd av toppkonkurrenterna.

Monaco, då? De har radat upp fina resultat under en tid nu och toppade detta med att vinna med sinnessjuka 7-0 borta över Metz före uppehållet. En lika briljant prestation, som motståndet var katastrofalt. Positivt att få fart på flera spelare, att målskyttet spreds ut.

Båda parter har en del namn uppskrivna på skadelistorna. Monaco har flera pjäser osäkra för spel; bland andra Radamel Falcao och Nabil Dirar. Toulouse är drabbade av ett stort avbräck; svenske Ola Toivonen, avstängd efter för många synade ostskivor.

Bra mållina

Det här har alla möjligheter att bli en öppen, underhållande och i sin tur målrik batalj.

Gott om självförtroende finns hos båda parter; Toulouse är starka på hemmaplan där man radat upp fyra vinster i följd, varav en av dessa var mot Paris Saint-Germain. Melodin ljuder alltid framåt inför hemmapubliken och siktet är inställt på tre pinnar.

Detta borde passa Monacos anfallsspel väl – ett Monaco som är skickliga på att ställa om. De har visat upp fantastisk målform och då kanske det finns viss risk för att man kliver på lite väl hårt framåt och således blir straffade av det när nivån på motståndet höjs?

Avbräcket på Ola Toivonen försvagar förstås Toulouses offensiva kraft, men i egenskap av hemmalag borde de ändå kunna pilla in en balja. Sedan finns ju danske Martin Braithwaite, fyra mål på fem matcher, framme i banan också.

Räkna med att såväl Toulouse som Monaco kommer jaga tre pinnar – och då har vi sannolikt en svängig matchbild framför oss…

Över 2,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet vid exakt två mål – spelas till 1,83 x insatsen hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Över 2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, fredag 14/10
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 31%
X: 30%
2: 41%
Över 2,5 mål: 47%
Under 2,5 mål: 56%