Trelleborg Frej 30 augusti 2016

Speltips, Trelleborg – Frej 30/8: Handikappspel testas – till 1,88!

Superettan står på schemat. Trelleborg hälsar Frej välkomna till Vångavallen, varifrån vi har en stark känsla över hur det kan komma att sluta. Valet av spelobjekt landar på en 1,88-oddsare hämtad från den asiatiska handikappmarknaden.

Matcherna duggar tätt före det kortare uppehållet över början på september månad i Superettan – och det är nu som tabellen på allvar satt sig; såväl sjuan Trelleborg som elvan Frej har ett alltför stort glapp upp till topp tre, uppflyttningsplatserna, för att kunna komma ikapp och det ska en hel del till för att de ska riskera dras in i den absoluta bottenstriden, även om Frej fortfarande är lite i riskzonen.

Hur som helst; det här är två mycket intressanta klubbar i ett kortsiktigt som långsiktigt perspektiv. Trelleborg kämpar febrilt – med positiva resultat också! – för åter bli den fotbollsmakt i landet de varit, och trots att man så tidigt som i fjol avancerade upp från Söderettan, tredjedivisionen, står de alltså en plats på den övre tabellhalvan i tuffa, tuffa Superettan.

För Frej handlar det inte om att hitta tillbaka till någonting, utan att erövra ny mark. Detta är deras andra säsong någonsin i den svenska andradivisionen, vilken man vill etablera sig i – innan det eventuellt ska bära av för större utmaningar. För tillfället är avståndet ner till kvalplatsen neråt i seriesystemet på fem pinnar – dessutom med en match mindre spelad.

Lagen har, nu i skrivandets stund, inte lämnat ut deras truppapper.

Ettan betalar acceptabelt

Som alltid i Superettan, är en tuff match att vänta och det är sällan tre pinnar kan lunkas hem – men här ser vi ändå Trelleborgs segermöjlighet som något större än oddssättarna tror.

Efter en knackig inledning på säsongen har Trelleborg hittat stilen med besked och grunden inför kommande spelår ser ljuvlig ut; fasansfullt intressant. Det är i synnerhet på hemmaplan, Vångavallen, de är svåra att handskas med. Faktum är att inte en enda av de 21 senaste seriematcherna på arenan förlorats…

Frej är alltid upp och ner – kan leverera stort, men också falla platt – och de har vissa bekymmer på resande fot, när nivån på motståndet skruvas upp. Bara en av nio matcher på resande fot är vunnen och i flera av kryssmatcherna har man haft en hel del flyt.

Det verkade som att Frej var på gång att hitta formen med besked när två raka vinster plockades häromveckan– mot AFC United och Åtvidaberg, som båda hittas på den övre tabellhalvan – men nu senast blev det en klar 2-4-förlust i Svenska Cupen-bataljen mot Brommapojkarna, huserande i division 1. Av rapporterna att tyda; en riktigt svag prestation.

Ja, det luktar hemmaseger långa vägar och vi spelar Trelleborg med -0,5 mål (asian handicap) – detsamma som den raka ettan – till smakrika 1,88 x insatsen hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Trelleborg -0,5 mål (asian handicap)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, tisdag 30/8
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 54%
X: 29%
2: 22%
Över 2,5 mål: 50%
Under 2,5 mål: 55%