VM 2018 Långtidsspel speltips betting livebetting Tyskland VM-guld

Speltips, Tyskland – Finland 31/8: Kapten Schweinsteigers sista fajt

Det europeiska VM-kvalet väntar runt hörnet och nationerna ska sätta de sista pusselbitarna på rätt plats innan det hettar till på allvar. Under onsdagen genrepar de regerande mästarna Tyskland och Hasse Backes Finland – och då investerar vi i ett rövarspel värt 4,80x…

Förberedelserna ska vara klara; de taktiska och fysiska detaljerna slipade på. Snart inleds ett superintressant VM-kval, vilket alltså båda dessa nationer förstås medverkar i.

Tysklands motståndslotter i kvalet får betraktas som bra, att vara tacksamma för. Flera blåbärsnationer – Azerbajdzjan, Nordirland och San Marino – medverkar och övriga två konkurrenter är Tjeckien och Norge. Förstaplatsen är som säkrad redan på förhand – eller?

Matchen här har dessutom ett stort symbolvärde. Bastian Schweinsteiger, Manchester United-mittfältaren, spelar sin sista match för landet. Mittfältskämpen, som är oerhört omtyckt och framgångsrik, kan antas få starta och då ha kaptensbindeln på sin arm för en sista gång. Även Lukas Podolski skulle spela sin sista match för Tyskland, men har dessvärre åkt på en skada och får inte avrunda på samma sätt.

Finland är på en helt annan nivå, en sämre sådan, och får i relation till just Tyskland tituleras som en – blåbärsnation. Svenske Hans Backe styr skutan och kvalet blir en utmaning av den större modellen; Kroatien, Island och Turkiet är exempelvis tre av motståndarna. Tack och adjö?

I rampljuset – målskytt?

Här måste vi nästan testa på oss en rövare…

Flera spelbolag har redan nu pushat ner oddsen på Bastian Schweinsteiger – en defensiv mittfältare, ska nämnas – som målskytt rejält och då finns det förstås anledning till att höja på ögonbrynen. Sannolikt lär han i alla fall få spela stora delar av matchen, kanske tilldelas en lite friare roll och framförallt – ta hand om straffarna. Hamna i strålkastarljuset på ett annat sätt.

Och visst har han ändå stänkt in en del mål i landslagströjan… Målen kommer med jämna mellanrum.

Mer passande motstånd att hitta nätet fås knappast. Finland är inte alls på samma nivå och har inte fått till det överhuvudtaget med Hasse Backe vid rodret. Fem förluster och ett kryss har det blivit på de sex senaste fajterna, alla vänskapsmatcher.

Nästan samtliga spelbolag har pushat ner oddsen rejält på målskyttespelet, men Unibet har hamnat på efterkälken och erbjuder just nu 4,80 x insatsen för spelet. Givet att kasta in ett par polletter på…

Om spelaren inte skulle starta matchen, får vi insatsen tillbaka – mycket viktigt när risken ändå är så pass stor att han får stå åt sidan till en början.

Speltips:

Speltips: Bastian Schweinsteiger målskytt “anytime”
Odds: 4,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 31/8
TV:  Viasat Sport Premium (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

<div

data-translation-group=”lineup”
data-link-group=”lineup”
class=”mx-load-snippet mx-ajax-snippet mx-inline-widget ”
data-snippet=”page”
data-params='{“theme”:”xhr”,”title”:”lineup”,”params”:”2273831/visual”}’
>

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 83%
X: 13%
2: 5%
Över 2,5 mål: 66%
Under 2,5 mål: 38%