11 oktober 2019 Island Frankrike Speltips

Speltips, Tyskland – Frankrike 7/7: Minifinal redan i semin!

Det europeiska mästerskapet 2016’s största fajt, semifinalen mellan Tyskland och Frankrike, står på schemat härnäst. Värdnationen visade framfötterna senast och när världsmästarna Tyskland saknar ett par tunga pjäser, är vi säkra på var polletterna ska investeras.

Förhandsfavoriterna till att vinna alltihopa drabbar samman – och med största sannolikhet, menar de flesta, kommer den parten som avancerar vidare här också vinna titeln. Minifinal redan nu?

Nu har varken Tyskland eller Frankrike varit direkt briljanta i mästerskapet, i alla fall i den mån som kanske väntades. De förstnämndas topp var 3-0-vinsten över Slovakien i åttondelsfinalen, och annars är det täta matcher som vunnits och mot Italien senast krävdes ett rafflande straffdrama för att en vinnare skulle kunna koras.

Frankrike har, innan kvartsfinalen, spelat tajta matcher där man avslutat starkt; sena spikar i kistorna – men den första halvleken i kvarten mot Island var fenomenal. 45 minuter och 4-0 prydde resultattavlan, för att det sedermera skulle sluta 5-2. Den offensiva kunskapen som visades upp var enorm.

Truppstatus, form och hemmaplan talar för Frankrike

På pappret är det här, i min bok, två likvärdiga motståndare – och nu står Frankrike som värd medan Tyskland är drabbade av två stora avbräck. Vad det landar i när oddssättarna har svårt att skilja dem åt, är tveklöst.

De här spelarna, avbräcken, vi talar om är – mittbacksklippan Mats Hummels samt anfallsspetsen Mario Gómez. Samtidigt är ett par andra pjäser osäkra för spel, så truppstatusen är allt annat än positiv.

Desto bättre för Les Bléus, som får tillbaka Kanté och Rami i truppen.

Tyskland spelade rätt kontrollerad fotboll mot Italien, men imponerande ändå inte överdrivet mycket – det var långtifrån någon tysk maskin vi fick skåda. Frankrike fick ketchupeffekt mot ett annars försvarsstarkt Island och det var nog positivt att spelarna fick leka av sig lite, att flera fick hamna i målprotokollet.

Den raka tvåan spelas till 2,80 x insatsen hos William Hill, som ni får 1 000 kronor i bonus hos vid öppnandet av ett konto.

Tror ni på Tyskland? Spela till 11,0 och insatsen tillbaka vid förlust

William Hill dukar upp sin största oddskampanj för nya kunder under EM. Få sjuka 11,0 på Tyskland vinner ikväll och insatsen tillbaka om de förlorar (maxinsats 100 kr). Klicka här för att läsa mer och ta del av kampanjen.

Speltips:

Speltips: Frankrike vinner, rak tvåa
Odds: 2,80 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, torsdag 7/7
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 33%
X: 33%
2: 36%
Över 2,5 mål: 39%
Under 2,5 mål: 64%