Speltips, Tyskland – Slovakien 26/6: Öppen match att vänta – målobjekt spelas till 2,80

Spelbloggare Publicerat: 25 June 2016

Ett underskattat Slovakien ställs mot världsmästarnationen Tyskland redan i EM-åttondelsfinalen. Det blir en repris på den vänskapsmatch Slovakien vann strax före mästerskapet. Kan en sådan prestation upprepas?

Förvisso med viss rotation åt bådadera håll, men Slovakien har färska minnen från en storskräll – mot just Tyskland, dessutom på bortaplan. 1-3 skrevs siffrorna, vilket förstås ökar tron på att det här är möjligt för slovakerna.

Gruppspelet lovar också en hel del för Slovakien, trots att de bara blev trea. De höll bra standard i alla tre matcherna – mot Wales, England och Ryssland – men de hade en hel del lite oflyt med resultaten. Visst är Slovakien ändå rejält underskattade?

Tyskland, å andra sidan, finns det kanske mer att önska av – fastän de blev etta; före Polen, Nordirland och Ukraina i gruppspelet. Anfallsfotbollen klickade inte som vi blivit vana med, men ja; nollan är alltjämt intakt. Nordirland och Ukraina värjdes undan med 2- respektive 1-0 medan det slutade oavgjort, 0-0, mot ärkerivalen Polen.

Slovakien underskattas

Är det nu Tysklands insläppta mål-nolla ska spräckas?

Slovakien har trots allt imponerat stort och kommer säkert få sina perioder att styra i matchen, medan kontringsspelet varit effektivt. Spelare som Marek Hamsik kan lura upp vilket försvar som helst i världen, och så stark som han varit hittills har Tyskland all anledning att känna viss oro inför matchen.

Och i vänskapsmatchen inför mästerskapet sårades Tyskland rejält. Tre mål bakåt, mot en mindre namnstark motståndare, är inte statistik som kan viftas bort hur som helst.

Tysklands försvarsstyrka ska inte överskattas heller. Framförallt är det offensiven som sätter skräck i motståndarna.

Tror det kan bli en rätt öppen fajt, detta.

BLGM – ja spelas till 2,80 x insatsen hos Unibet.

Speltips:

Speltips: BLGM – ja
Odds: 2,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, söndag 26/6
TV:  tvfyra logo cmorefotboll logo (TV-tablå)
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: