Tyskland Ukraina 12 juni 2016

Speltips, Tyskland – Ukraina 12/6: Målobjekt spelas till 2,55

En intressant EM-fajt väntar mellan Tyskland och Ukraina. Vi har checkat runt på oddsmarknaderna och finner intresse för ett målskytteobjekt till 2,55 x insatsen.

Givetvis är Tyskland en av de stora favoriterna till att vinna hela mästerskapet, näst största mer bestämt, menar oddssättarna. Men hur är statusen i den tyska truppen?

Spelet har knackat rejält i vänskapsmatcherna inför mästerskapet; faktum är att hela tre av fem förlorats, och det är sällsynt usla siffror för ett annars briljant Tyskland. Dessutom är truppen svårt skadeskjuten med spelare som Mats Hummels och Reus out.

Bortsett från hemma-EM 2012 spelar Ukraina deras första europeiska mästerskap sedan självständighetsåret 1992 – och förhoppningarna är stora. Truppen är intressant och under perioder imponerade de stort i kvalet, för att andra falla ihop. Tredjeplatsen bakom Spanien och Slovakien löstes och sedan värjdes Slovenien undan med 3-1 över 180 minuter i playoffet.

De andra två konkurrenterna i gruppen är Polen och Nordirland. Kan bli en hård kamp om platserna 1-3 medan Nordirland knappast lär ha styrkan att utmana.

Müller sylvass

Tyskland har problem, ja, men det är alltjämt en världsklasstrupp som ska utmana om titeln – på en helt annan nivå än Ukrainas dito.

Men nu när formen inte verkar fullt toppad, handlar det om att hitta glädjemomenten och pusha hårt på dem. En av dessa är anfallaren Thomas Müller, som haft ett fantastiskt år i Bayern München med 20 mål på 31 seriematcher, varav 26 från start.

I kvalet var denne Müller briljant. Nio matcher spelade han – nio mål blev det. Ett suveränt facit; att stå för nio av lagets 24 baljor utan att ens spela alla matcher.

Räkna iskallt med att Thomas Müller kommer bli betydelsefull för denna upplaga av Tyskland…

Unibet sticker ut hakan rejält på målmarknaden och erbjuder 2,55 x insatsen för målskyttespelet medan de flesta konkurrenter är nere runt dubbelt betalt för samma spel.

Observera! Hos Unibet får man alltid insatsen tillbaka om spelaren inte startar.

Speltips:

Speltips: Thomas Müller målskytt “anytime”
Odds: 2,55 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, söndag 12/6
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 62%
X: 24%
2: 14%
Över 2,5 mål: 51%
Under 2,5 mål: 53%