11 november 2016 Rumänien Polen

Speltips, Ukraina – Polen 21/6: Ännu en stabil favorit

Ett Ukraina vars slutspelshopp är oerhört litet och som svikit rejält i sommarens mästerskap hittills möter urstarka Polen i den sista gruppspelsrundan – och då talar såväl form som kvalité till polackernas favör.

Efter en lovande prestation mot fotbollsjätten Tyskland i premiären – dock 0-2-förlust – förväntades Ukraina köra över Nordirland matchen därpå – men då var det fina spelet som bortblåst; man hade svårt att komma till klara målchanser, etablera tryck och släppte förbi motståndarna alltför enkelt, och det landade i en 0-2-förlust på nytt.

Finns kraften att hämta andan nu när slutspelshoppet är så pass litet? Det krävs tre pinnar och därefter får man hoppas på positiva resultat i resterande fajter.

Polen lyckades däremot med att undanvärja Nordirland – efter 90 minuter av total dominans blev det ”bara” 1-0 på resultattavlan; 2/3-0 hade varit ett mer rättvisande resultat. Förra veckan löstes oavgjort, 0-0, mot ärkerivalen Tyskland och det var en oerhört fint utförd match. Är Polen en kraft att räkna med i mästerskapet? Det verkar så.

Spelvärd tvåa

Precis som i den grupp C:s andra match – mellan Nordirland och Tyskland – väljer vi att sätta vårt hopp till favoriten; alltså Polen.

Redan inför mästerskapet målade undertecknad upp Polen som en av utmanarna till de lite större krafterna i fotbolls-Europa – och prestationen mot Tyskland visar att de ska kunna utmana på allvar. Nu får man chansen att pusha upp positionerna lite och få Robert Lewandowski lite mer involverad i spelet när nivån på motståndet sänks.

Ukraina fick inte alls till det mot blåbäret Nordirland och om man presterar på den där nivån kan det bli på tal om en ännu hårdare smäll här. Trots att hoppet om slutspelet alltjämt lever; att eventuellt bli en av de bästa treorna vid händelse av en vinst, kan det säkerligen vara svårt att samla krafterna till en match som denna.

Oddset har studsat upp smått på spelen till Polens favör de senaste timmarna och nu är det på tiden att investera. Polen vinner, rak tvåa, spelas till 2,05 x insatsen hos Betsafe.

Speltips:

Speltips: Polen vinner, rak tvåa
Odds: 2,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Betsafe (Unik: 1 500 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, tisdag 21/6
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 24%
X: 29%
2: 49%
Över 2,5 mål: 41%
Under 2,5 mål: 63%