11/11 oktober 2016 Uruguay Eduador

Speltips, Uruguay – Ecuador 11/11: Fokus på hemma-/bortafaktorn i nattmatchen

Hemma-/bortafaktorn står i fokus inför matchen mellan Uruguay och Ecuador i det sydamerikanska VM-kvalet. Polletterna skickas in på en 2,50-oddsare – ett odds i klar överkant, menar vi.

Tvåan mot trean i kvalet, som båda kan ta milakliv mot VM 2018 i Ryssland. Tätt i tabellen, men vi är i ett skede som den kan dras isär. Receptet till deras succé, för båda två? Hemmaspelet.

Hur som helst; Uruguay har en pinne upp till Brasilien i topp och tre ner till just Ecuador, som i deras tur bara har en till såväl kvalplatsen som död mark. Det är så tätt att varenda tappad pinne kan komma att bli förödande, så visst är det löjligt betydelsefulla pinnar på spel – som alltid.

Klar hemmafavorit

Som nämnt, receptet för dessa parters succéer – är hemmaspelet.

Ecuador vet vi, på höjdens Estadio Òlimpico Atahualpa, är fenomenala – men borta? Helt annorlunda; som natt och dag. Inte ens jämförbart, i kvalitetssynpunkt. Förvisso inleddes kvalspelet med två bortavinster – mot Argentina och Venezuela – men därefter har det sett klart sämre ut; förluster över Colombia och Peru samt kryss, med visst flyt, mot ett klart sämre Bolivia.

För Uruguay är trenden ännu starkare, även om de annars inte är ett lika utpräglat hemmalag – Ecuador är ju väldigt tunna på resande fot, men kan värja undan vilket motstånd som helst hemma. Hur som helst; fem vinster av fem möjliga för Uruguay – över Colombia, Chile, Peru, Paraguay och Venezuela – utan ett enda insläppt mål, och fyra av vinsterna har kommit med minst tre baljors marginal.

Det ska skilja en klass, och med hänsyn till hemma-/bortafaktorn – det är få matcher där den skulle kunna ses av större betydelse – är siffrorna vi erbjuds på spelen till Uruguays favör i överkant.

Därtill; toppform på flera spetsspelare hos värden…

Uruguay att leva i halvtid och vinna efter fulltid spelas till 2,50 x polletterna hos Mybet, som ni får en unik välkomstbonus hos – på 1 000 kronor!

Speltips:

Speltips: 1/1 (halvtid/fulltid)
Odds: 2,50 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (Unik: 1 000 kr bonus)
Spelstopp: 00:00, natten mot fredag 11/11
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 61%
X: 25%
2: 15%
Över 2,5 mål: 50%
Under 2,5 mål: 54%