24 mars 2017 Uruguay Brasilien

Speltips, Uruguay – Jamaica 14/6: Hedern ska räddas

En helt betydelselös fajt ska utspelas i Copa America – mellan storbesvikelsen Uruguay och Jamaica. Betyder det att de sätter släpper lite på defensiven och en målrik match kan lura runt hörnet?

Misslyckandet som Uruguay stått för i årets Copa America är brutalt – som en av de tänkta titelaspiranterna, har de förlorat de två inledande matcherna och står således utan möjlighet att nå slutspelet. 1-3 mot Mexiko i premiären följdes upp av en 0-1-förlust mot ett, på pappret, flera snäpp sämre Venezuela.

Jamaica, då? Klart mer väntat att de är i den situation som råder – tillsammans med nämnda Venezuela skulle näst- eller nästjumboplatsen plockas. Även de har kammat noll; förlorat med 0-1 över Venezuela och 0-2 över Mexiko.

Med andra ord är det en i praktiken betydelselös fajt som ska utspelas.

Gasen i botten

Vad betyder det då, att matchen är betydelselös?

Vi tänker direkt – att de sätter i växeln; kan bjuda deras supportrar på en underhållande fajt som en liten uppgörelse till det stora misslyckandet, framförallt för Uruguays räkning. För Jamaica var det, som nämnt, helt väntat att de skulle hamna i botten.

Framförallt kommer ingendera av parterna bevaka resultat vid en eventuellt ledning – det ska bara röjas. Vid sådana här situationer ställs defensiven lite åt sidan, och när Jamaica pushar upp positionerna lär de straffas rejält.

Nu ser kanske oddsen på överspelen inte jättelockande ut, men undertecknad kan verkligen se det här bli ett målpartaj.

Över 2,75 mål (asian handicap) – halv vinst vid exakt tre – spelas till 1,90x hos Bet365. Det skulle faktiskt inte förvåna om Uruguay löste mållinan helt på egen hand, men Jamaica kan mycket väl hjälpa till på traven.

3-1, eller vad säger vi?

Speltips:

Speltips: Över 2,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 04:10, natten mot tisdag 14/6
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 64%
X: 21%
2: 15%
Över 2,5 mål: 59%
Under 2,5 mål: 44%