USA Presidentvalet

Speltips, USA – Argentina 22/6: Kan värdnationen skrälla?

Semifinal väntar i Copa America. Värdnationen USA, som har flera stora avbräck, drabbar samman med favorittippade Argentina – men kan kanske en skräll ändå lura runt hörnet?

Trots en extremt tuff start med en 0-2-förlust mot Colombia har värdnationen USA nått ända hit, till semifinalen. De har steppat upp rejält; vunnit över Costa Rica, Paraguay samt Ecuador med siffrorna 4-0, 1-0 respektive 2-1. Den mest namnstarka truppen innehas inte i mästerskapet, men man får såklart ett stort lyft av att spela inför hemmapubliken.

Gästerna, då? De har gått rent i hela mästerskapet, med andra ord vunnit samtliga fajter – mot Chile, Panama, Bolivia och Venezuela. Den samlade målskillnaden? 14-2 – och då har Messi bara spelat från start i en av dessa matcher. Argentina har inte bara motsvarat deras höga förväntningar, utan också överträffat dem.

Skrällchans!

Nu saknar USA tre framstående pjäser i Bobby Wood, Alejandro Bedoya samt Jermaine Jones – enorma avbräck. Trots dessa ska oddsen inte vara såhär pass ojämnt nedplitade.

Klasskillnad råder absolut, men som värdnation får USA givetvis mycket kraft av publiken och att spela på bekanta planer och arenor – en faktor vars betydelse inte ska underdrivas. Därtill kan vi se att flera favoriter svikit i årets turnering. 2016 är skrällarnas Copa America.

Vid flera tillfällen har vi fått skåda vad USA kan åstadkomma i kontringsspelet – i synnerhet mot Costa Rica och Ecuador. Defensivt är Argentina absolut sårbara och oroväckande många möjligheter släpptes till mot Venezuela i kvartsfinalen. 4-1 till trots – prestationen var inte hundraprocentig.

Nåja, visst talar det mesta för Argentina? Absolut. Men visst har de plitats ner som lite för stora favoriter? Det har trots allt varit ett skrällrikt – Copa America.

USA att avancera vidare spelas till 5,00 x insatsen hos Bet365.

Speltips:

Speltips: USA avancerar vidare
Odds: 5,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 02:00, natten mot onsdag 22/6
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 11%
X: 22%
2: 67%
Över 2,5 mål: 53%
Under 2,5 mål: 50%