Speltips, USA – Colombia 26/6: Bronsmedaljen ska delas ut

Spelbloggare Publicerat: 24 June 2016

Semifinalförlorarna ska få chansen till en liten revansch i Copa America – det vankas bronsmatch mellan USA och Colombia, vilka också mötte varandra i premiären. Vi tror starkt på den ena sidan och synar ett spelobjekt till 2,45x!

En repris på premiärmatchen väntar.

Värdnationen USA mot Colombia. Sist slutade det med en 2-0-vinst för Colombia, men USA kunde till slut ändå vinna gruppen på bättre målskillnad. Nu är lite mer i potten – en bronsmedalj, även om den inte kan väga upp de förlorade finalbiljetterna.

Det har varit en hel del upp och ner för båda länder under mästerskapet. Framförallt Colombia ses som en stor besvikelse i och med förluster mot Costa Rica samt Chile nu i semifinalen. Kvartsfinalen mot, på pappret, klart sämre Peru var långtifrån någon enkel historia heller; inte fören i straffläggningen kunde en vinnare koras.

USA hittade stilen efter förlustpremiären, men visades rejält sårbara när nivån på motståndet pushades upp på nytt. I semifinalen var de chanslösa mot titelfavoriten Argentina och 0-4 är inte siffror som kan viftas bort hur som helst.

Positivt för USA att få tillbaka ett par spelare från avstängning, men finns det kvalité att utmana ett stjärnspäckat Colombia?

Gott värde i tvåan

Det ställer vi oss hårt tveksamma till.

Premiären var en rätt bra måttstock på klasskillnaden som faktiskt råder – USA, på hemmaplan, var inte ens i närheten av att lösa ett positivt resultat. 2-0 till Colombia var ett helt rättvisande resultat och det är uppenbart att USA inte håller när nivån på motståndet höjs.

0-4 mot Argentina måste ha tärt hår på såväl moralen som självförtroendet…

Colombia är absolut inte i toppform, men att vi får hela 2,45 x insatsen för den raka tvåan måste ses som ett värdeobjekt. Oddset hittas hos flera spelaktörer, bland annat vår favoritbookie William Hill.

Speltips:

Speltips: Colombia vinner, rak tvåa
Odds: 2,45 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 02:00, natten mot söndag 26/6
TV:  tv3sport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: