USA Ecuador 17 juni 2016

Speltips, USA – Costa Rica 8/6: Ännu ett hörnspel

Värdnationen för detta Copa America, USA, söker revansch efter missen i premiären. Motståndet står Costa Rica för och platsen är Soldier Field. Vi testar hörnlyckan till 1,80x!

Det vankas måstematch i Copa America.

USA förlorade premiären mot Colombia med 0-2 och måste mer eller mindre vinna här för att ha chansen på slutspelet. Speciellt med tanke på att just Costa Rica och Paraguay delade på skörden i fajt nummer ett.

Och de är alltjämt tippade, enligt oddssättarnas siffror, att nå slutspelet – men det anses inte alls lika säkert som inför premiären. 1,90x är oddset för USA medan Paraguay står i 2,85 mot Costa Ricas 3,00x.

Som nämnt – det är ändå en måstefajt. För båda parter.

De skapar första hörnan

Hur poängen fördelas, det tar vi överhuvudtaget inte ställning över här – USA är dock klara favoriter och ettan är nere runt 1,80-1,85 x smeten. Känns som att oddssättarna gjort sitt jobb bra på resultatmarknaderna.

Istället – hörnfokus.

USA kommer sätta i växeln från start; jaga direkt och visa att de är ute efter – ska hämta in – tre pinnar. Costa Rica får räkna med att vara tillbakatryckta första delen av matchen, för att sedermera försöka växa in i det hela.

I den förra omgången spelade vi dessutom att Paraguay skulle lösa fler hörnor än Costa Rica till över dubbelt – ett spel som satt med god marginal. Som nämndes då; Costa Rica skapar ofta relativt lite på hörnfronten och har bara vunnit en av de sex senaste ”hörnmatcherna” i tävlingssammanhang.

Annorlunda för USA – de har vunnit hörnorna i de flesta av deras senaste matcher, bland annat i premiären mot Colombia.

Första hörnan: USA – spelas till 1,80 x insatsen hos 10Bet.

Speltips:

Speltips: Första hörnan: USA
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: 10Bet (Unik: 1 000 kr bonus)
Spelstopp: 02:00, natten mot onsdag 8/6
TV:  (TV-tablå)
Stream:  [viaplay}

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 54%
X: 29%
2: 19%
Över 2,5 mål: 42%
Under 2,5 mål: 63%