Speltips, USA – Ecuador 17/6: Hörnfokus i nattfajten!

Spelbloggare Publicerat: 15 June 2016

Slutspelet i Copa America inleder värdnationen USA och Ecuador och då riktar vi fokus på hörnmarknaden där det råder oenighet mellan spelbolagen – och det utnyttjar vi!

CenturyLink Field är platsen för kvartsfinal nummer ett.

Värdnationen USA inledde mästerskapet med en 0-2-förlust över Colombia, men det följdes upp av två vinster – mot Costa Rica och Paraguay – vilket innebar att förstaplatsen kunde plockas precis före den nämnde konkurrenten i grupp A. Detta dock utan att imponera överdrivet. Är värdnationen överskattad?

Ecuador avancerade vidare från grupp B med resultatraden 1-2-0. Etta kom Peru medan Brasilien – vilken skräll! – och Haiti trillade ur. Prestationerna har varit lite upp och ner, men de positiva beskeden har varit klart störst.

Inför matchen anses det vara rätt öppet, med USA som knappa favoriter. I skrivandets stund står 1×2-marknaden i 2,70-3,25-2,85 – och i de siffrorna har vi svårt att hitta något klart värde. Om kraftiga reaktioner inte sker till närmare avspark rekommenderar vi er att hålla er borta från resultatmarknaderna.

Bra betalt på hörnlinan

Istället – hörnfokus.

Oenighet råder på hörnmarknaden, och det är Bet365’s siffror som vi finner starkt intresse för.

Hörnlinan är på 9,5 och Bet365 dukar ut hela 1,90 x insatsen för överspelet. Finns framförallt två anledningar till varför det spelobjektet är mer än spelbart.

Först och främst; en öppen matchbild borde vara att vänta. USA vill förstås föra matchen som värd, precis som Ecuador vill detsamma med tanke på deras styrkor. Kan således bli på tal om en del hawaiifotboll. Händer mycket runtom och i straffområdena – då brukar också hörnsparkarna komma.

Och på det är Ecuador ett stabilt hörnlag. De attackerar ofta via kanterna och skapar alltsomoftast en hel del. Hörnlinan har passerats i 2/3 mästerskapsmatcher och mot Brasilien landade siffran på exakt nio. För USA har den bara passerat i 1/3, men nu får man bättre hjälp på traven.

Över 9,5 hörnor spelas till 1,90x.

Speltips:

Speltips: Över 9,5 hörnor
Odds: 1,90 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 03:30, natten mot fredag 17/6
TV:  tv3sport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: