Speltips, Valencia – Málaga 4/12: Superklipp på målmarknaden

Spelbloggare Publicerat: 3 December 2016

Söndagen avslutas på Estadio de Mestalla, där Valencia och Málaga ryker ihop inför en hemmapublik som börjar bli otålig. Vi har målat upp en klar matchbild och utifrån den formar vi vårt speltips – ett målobjekt.

Tränaren Claudio Pandrelli flyter fortfarande och 3-1-vinsten över Léganes senast kan innebära fortsatt förtroende för honom – men i seriespelet måste han få saker och ting i sin ordning, och det omedelbart. Fem vinstfria matcher efter varandra har inneburit att resan neråt i tabellen fortsatt och nu skiljer endast två pinnar Valencia från bottentrion.

Så istället för en då förmodad Europastrid, ser det ut att bli att slåss för kontraktet. Det bör dock lösas utan problem, så solid trupp man ändå har.

Gästande Málaga är av mittenmaterial och det är just där de hittas, elfteplatsen mer exakt. Liten besvikelse att inte ha fått upp huvudet på den övre tabellhalvan möjligen, men det är också förklarligt med de skadeproblemen som råder.

Goda målmöjligheter

Undertecknad är oerhört överraskad över de fina siffror som spelbolagen dukar ut på målspelen. Det här har alla möjligheter att bli en svängig, underhållande och i sin tur målrik batalj.

Inför hemmapubliken väntas Valencia styra och ställa – och då blir de oerhört sårbara, som defensiven blöder. Framåt brukar man ändå förmå att pilla in minst en balja och det finns offensiv kraft. Mål åt båda håll i sex raka matcher och i hela 12 av de 14 matcherna det här spelåret.

Lite samma situation för Málaga – framåt levererar man, bakåt är det svajigt. Resultaten innan cupförlusten senast, en match man roterade stort i; 4-3, 0-0, 3-2, 2-4. Då kom den mållösa matchen mot Barcelona och då handlade allt om att ställa upp försvarsbussen.

Dessutom, två av de ordinarie försvarspjäserna är avstängda för Málaga; Jaunkar och Diego Llorente. Extra tufft i en redan skadeskjuten trupp.

Nu måste Valencia jaga trean och det kan öppna upp det här.

Att vi får 1,80 x insatsen för att det ska målas åt båda håll är fantastiskt bra. Tack och bock, Bethard! Ni har väl förresten inte missat att hämta er 1 000-kronorsbonus hos dem?

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, söndag 4/12
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: