Vardar Skopje Dinamo Zagreb 12 juli 2016

Speltips, Vardar Skopje – Dinamo Zagreb 12/7: Oddssättarna oense – stor värdelucka lämnad

Oddssättarna är helt oense inför Champions League-kvalmatchen mellan Vardar Skopje och Dinamo Zagreb – och det lämnar en stor värdelucka för oss. Slutsatsen landar i ett spelobjekt värt 1,91 x insatsen.

Makedoniskt mot kroatiskt.

Vardar Skopje dominerar den inhemska serien och skalpen under spelåret som varit, avslutades för två månader sedan, var den fjärde på de fem senaste säsongerna. Man håller klart bättre nivå än landskonkurrenterna, men har inte klarat av att prestera ute i Europa. Under 10-talet har sex CL-matcher avverkats och resultatet i dessa är tre kryss och tre förluster.

Gästerna, då? Dinamo Zagreb är bekanta med det här att spela i Europa – och måste ses som ett av de bästa lagen, om inte det bästa, som spelar i den här kvalrundan. Gruppspelet nåddes under fjolåret, där det dessvärre bara blev tre pinnar – 1-0-5 i resultatraden – när Bayern München, Arsenal och Olympiakos stod som motståndare. Inte de tacksammaste av lotter.

Klasskillnad råder!

Det är uppehåll i båda dessas inhemska serier just nu, men det börjar värmas upp med vänskapsmatcher hit och dit – och dessa har Vardar Skopje inte lyckats i överhuvudtaget. Makedonierna behöver stå för en helgjuten prestation för att få Zagreb ur balans, och det är det lite som talar för att de klarar av.

Gästerna har trots allt en trupp av hög europeisk klass…

Oddssättarna hos de olika spelaktörerna är helt oense med varandra inför matchen, vilket innebär att återbetalningen på 1X2-marknaden är skyhöga 104%. Att hitta värdeluckor är med andra ord inte speciellt svårt.

Dinamo Zagreb ska ha riktigt goda möjligheter att vinna det här och i praktiken döda spänningen till returen på hemmaplan – och vi klipper den raka tvåan till 1,91 x smeten hos Bet365, vilket kan jämföras med de 1,54x Betsson dukar ut. Om du vill ha det bästa oddset, öppna ett konto hos Bet365 här och motta en bonus på 1 000 kronor!

Polletter – in!

Speltips:

Speltips: Dinamo Zagreb vinner, rak tvåa
Odds: 1,91 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 12/7
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 19%
X: 25%
2: 52%
Över 2,5 mål: 43%
Under 2,5 mål: 56%