Speltips, Värnamo – Örgryte 7/6: Fint spelvärde hittat

Spelbloggare Publicerat: 4 June 2016

Superettanmatcherna avverkar varandra i full fart och näst ut är Värnamo och Örgryte på Finnvedsvallen, varifrån oddssättarna håller det som fifty-fifty – till skillnad från oss.

Nummer sju mot nummer tio i tabellen.

Det är förvisso knappast två klubbar som ska kunna utmana om de allsvenska biljetterna, men Värnamo kan faktiskt koppla kontakt med toppen vid händelse av en vinst medan Öis skulle skapa ett bekvämare avstånd till botten.

Om Värnamo, som var tippade att få slåss om kontraktet, skulle vinna landar avståndet till kvalplacerade Sirius på tre pinnar. Gästerna däremot; om de vinner hamnar de, precis som Värnamo är på, 15 pinnar och då fem ner till kvalplatsområdet.

Som alltid med andra ord – betydelsefulla poäng står på spel i Superettan.

Värnamo ska vara favoriter

Förstår inte alls hur oddssättarna resonerar när de anser att det ska vara helt fifty-fifty.

I min bok ska Värnamo vara klar favorit. Svårt att sia vilken av dessa parter som kommer hamna ovanför den andra i tabellen när allt ska summeras – de känns rätt jämnstarka – men på hemmaplan och i bättre form ska favoritskapet givetvis vara hos värden.

På hemmaplan, Finnvedsvallens fina matta, har Värnamo varit solida; vunnit två och spelat två oavgjorda på de senaste. Sett stabilt ut. Senast åkte de på en knapp bortatorsk, med 0-1, mot Åtvidaberg. Godkänd prestation dock.

Efter en fin start på spelåret har Örgryte förlorat tre matcher efter varandra. Alla förvisso med uddamålet, men det finns mer att önska i prestationerna och att hamna i en förluststreak på hela tre fajter tär på moralen och självförtroendet.

Värnamo +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – spelas till 1,98 x insatsen.

Speltips:

Speltips: Värnamo +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:30, tisdag 7/6
TV:  tvfyrasport logo (TV-tablå)
Stream:  cmoreplay logo tv4sport logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: