29 mars 2017 Brasilien Paraguay

Speltips, Venezuela – Brasilien 12/10: Stor klasskillnad i nattmatchen

Extremt formstarka Brasilien hoppas kunna skövla ny mark i det sydamerikanska VM-kvalet när de besöker ett mediokert Venezuela på Estadio Metropolitano de Mérida – och vi tror oss ha svaret huruvida de lyckas eller ej.

Botten möter toppen.

Kvaljumbon Venezuela, med två snåla pinnar på nio matcher, är helt utan chans att lösa en mästerskapsbiljett, och helt förvånande är det inte; detta Venezuela håller inte speciellt bra standard, men visst borde de vara bättre än såhär? Återigen; två poäng på nio matcher. Mer ska kunna krävas.

Efter en halvdan start på kvaläventyret, har Brasilien fått upp farten rejält. Förra månadens två matcher var fantastiskt imponerande utförda; Ecuador, som är urstarka på hemmaplan, snurrades upp med 3-0 och därefter värjdes Colombia undan med 2-1 inför hemmapubliken. Och nu senast, förra veckan? Bolivia krossades med fem mål mot noll.

Det här kan väl bara sluta på ett sätt?

Här luktar det kross.

Att Brasilien ska plocka en enkel trea är som skrivet i sten, även vid upprepande tillfällen fått se stora favoriter falla hårt här i VM-kvalet.

Venezuela lyckas inte med mycket just nu och truppen är tunn; det saknas framförallt spets. Förra månadens tvåmatchssejour avslutades på ett fint sätt, med ett 2-2-kryss mot Argentina. Men nu senast small det på nytt – klara 0-3 i baken mot Uruguay. Sannolikt var det där krysset bara ett litet ryck.

Att då få besök av Brasilien, i rådande form – det kan väl bara sluta på ett sätt? 5-0 mot Bolivia senast var en uppvisning i världsklass och de visade även att de är kapabla på resande fot när Ecuador plockades ner i en av kvalets tuffaste bortamatcher.

Dessutom har Venezuela deras försvarspjäs Oswaldo Vizcarrondo avstängd. Avbräck deluxe!

Brasilien -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två baljor – investeras i till finfina 2,23 x insatsen hos Unibet, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Brasilien -1,5 mål (asian handicap)
Odds: 2,23 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 02:30, natten mot onsdag 12/10
TV:  (TV-tablå)
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 13%
X: 21%
2: 69%
Över 2,5 mål: 60%
Under 2,5 mål: 44%