Speltips, Villarreal – Atlético Madrid 12/12: Målpolletter skickas in

Spelbloggare Publicerat: 11 December 2016

Extremt betydelsefulla pinnar står på spel när besvikelserna Villarreal och Atlético Madrid, sexa respektive femma i tabellen, möter varandra på Estadio El Madrigal. Vi tror att en krampaktig match väntar oss och landar i en målslutsats på spelfronten.

Har Atlético Madrid tappat deras dominanta position, vilken de delat med Barcelona och Real Madrid, som de haft de senaste åren? Det är känslan.

Det har år ut och år in handlat om den trion i titelstriden, men redan nu kan vi räkna bort femteplacerade Atlético från den när avståndet upp till Real Madrid är på så mycket som 12 pinnar, dock med en match mindre spelad. Ett av årets tuffaste bortamöten här också.

Villarreal har varit en av de klubbar som hittats i skiktet bakom den absoluta toppen, för att slåss om Europabiljetterna. Det blev en fin fjärdeplats under fjolåret och med den i bagaget hoppades ”ubåtarna” på allvar kunna utmana uppåt nu, men istället hittas de på en anonym sjätteplats, två poäng under just Atlético Madrid.

Hur som helst; det här sexpoängsmötet kommer till stor del forma striden om Europabiljetterna framöver. Var hamnar poängen?

Underspelet suttit i åtta raka

Matcherna mellan Villarreal och Atlético Madrid blir alltid tajta historier. Tror att det blir det på nytt och investerar därför på målmarknaden, var det finns värde att tälja.

Atlético Madrid är världskända för deras defensiva kvalitéer, för en stabilitet som utmärkt dem från andra toppklubbar runtom i Europa de senaste åren. Stenhård disciplin under Diego Simeone. Sprudlar däremot sällan framåt när nivån på motståndet skruvas upp.

Tittar vi till Villarreal är de rätt balanserade; kommer vilja föra matchen här, men med stor respekt för Atléticos sylvassa omställningsspel. Stort bollinnehav, men litet risktagande – det bäddar knappast för ett målpartaj.

Hela åtta raka inbördes möten, mellan 2012 och nu, har klivit under 2,5 mål och hela sju av dem under 1,5 dito.

Tillknäppt och målsnålt?

Under 2,25 mål (asian handicap) – halv vinst vid exakt två mål – spelas till 1,81 x insatsen hos Bethard, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos!

Speltips:

Speltips: Under 2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,81 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, måndag 12/12
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: