Speltips, Villarreal – Sevilla 28/8: Oddssättarna ute på tunn is

Spelbloggare Publicerat: 28 August 2016

Ett Villarreal ur form får besök av Sevilla, som sprudlade i premiären, som knappa favoriter – ändå för knappa, månne? Vi har hittat ett spelobjekt till smakrika 1,88 x insatsen och investerar utan att blinka!

Trots att endast en match spelats i Primera División – 1-1 borta mot Granada – talas det om en kris i Villarreal, som vid upprepande tillfällen inte fick till det i vänskapsmatcherna under försäsongen och dessutom hunnit trilla ur CL-kvalet mot franska Monaco, vilket innebär att de nu kommer få spela Europa League istället.

Frågan är; om det verkligen är befogat att tala om en kris?

Sevilla inledde spelåret med förluster i den europeiska Supercupfinalen och det inhemska ditot – mot Real Madrid och Barcelona. Tuffa besked, men de kom snabbt tillbaka när Espanyol besegrades med 6-4 – sex mål mot fyra! – i en helt absurd match.

Det saknas flera viktiga pjäser i båda lägren inför matchen. Villarreal har en välfylld skadelista prydd av exempelvis Roberto Soldado, Jonathan dos Santos samt Denis Cheryshev. Gästerna saknar spelare som Michael Krohn-Deli och eventuellt Adil Rami. Inte vilka spelare som helst som rabblats upp…

Villarreal ska vara klar favorit

Skadeproblemen må vara snäppet värre för Villarreal och de har visat upp en hemsk form de senaste månaderna – men att det nästan ska vara fifty-fifty mot Sevilla, på hemmaplan? Inte en chans. Här ska värdens favoritskap förstås vara större.

Villarreal har en acceptabel bredd och är en av de starkare fotbollskrafterna i landet, vilket de bevisade när fjärdeplatsen plockades förra året, vilket kan jämföras med Sevilla som blev sjua och dessutom har ”Los Rojiblancos” förlorat ett par av de mest framträdande pjäserna, utan att ersätta dem med manskap av samma klass.

Och Sevilla på bortaplan, det är som bekant ingen rolig historia. Faktum är att de var ensamma i hela serien att inte vinna en enda match på resande fot i Primera División – hela 19 försök hade de – medan Villarreal är erkänt hemmastarka och hade resultatraden 12-4-3.

Nu vann ju Sevilla premiären och offensiven sprudlade, men att släppa in fyra mål är knappast lovande – och det mot ett klart sämre motstånd än Villarreal…

Villarreal +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – spelas till 1,88 x smeten hos Bet365, som har en välkomstbonus på 1 000 kronor. Hämta den här!

Speltips:

Speltips: Villarreal +0 mål (asian handicap)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 22:15, söndag 28/8
TV:  Visasat Sport Premium (TV-tablå)
Stream:  unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller. viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: