Speltips, Vitryssland – Frankrike 6/9: Det ska skilja flera klasser

Spelbloggare Publicerat: 5 September 2016

Frankrike har samlat krafterna efter sommarens EM-finalfiasko och väntas stå starkt inför VM-kvalet. Match nummer ett spelas på Borisov Arena, mot Vitryssland. Kan en planenlig seger kammas hem – och om; en hur stor sådan?

Grupp A och striden om mästerskapsbiljetterna har alla möjligheter att bli intressant, fastän Frankrike kliver in som storfavoriter. Den främste utmanaren? Holland. Därefter finns det viss potential för Sverige att skrälla. Bulgarien, Luxemburg och just Vitryssland kan vi väl placera i bottenhalvan?

Vitryssland är en profiltunn fotbollsnation i Europa, utan stjärnor i de större divisionerna. De håller snäppen bättre nivåer än de absolut sämsta i kontinenten, men där stannar det. Klass att utmana om mästerskapsbiljetterna ska inte finnas, kort och enkelt.

Gästerna är alltid med i toppdiskussionerna. De får betraktas som ett av de bästa landslagen i världen och det fick vi under perioder svart på vitt i sommarens europeiska mästerskap, på hemmaplan, när finalen nåddes. Där föll man dock, oväntat, mot Portugal. Revanschlustan antas vara stor, men att hämta andan efter ett sådant fiasko kan bli tufft.

Frankrike vinner – klart?

Får Frankrike starten på den revansch de eftersöker här?

Undertecknad tror faktiskt det. Truppen är fantastisk; Antoine Griezmann är, i min bok, en av världens bästa fotbollsspelare. Dimitri Payet och Paul Pogba är två andra fantastiska pjäser. Frankrike borde jogga hem den här gruppen och då ska Vitryssland helt enkelt värjas undan utan problem.

Frankrike genrepade mot Italien; stod för en finfin prestation och vann med tre mål mot ett. Rätt typ av spelare som fick hitta nätet också.

Nu borde väl ett tunt Vitryssland bara värjas undan av bara farten?

Oddsen vi får på spelen till Frankrikes favör är i rätt klar överkant och det finns således flera typer av spelobjekt att vraka mellan. Vi håller det enkelt och spelar ”Les Bleus” med -1,25 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet vid ”bara” uddamålsvinst – till 1,98 x insatsen hos Unibet. Öppna ditt konto hos dem och få 1 000 kronor i välkomstbonus här!

Speltips:

Speltips: Frankrike -1,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 6/9
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: