Speltips, Wales – Belgien 1/7: Klasskillnad i kvarten

Spelbloggare Publicerat: 1 July 2016

Kvartsfinalerna rullar vidare och i fredagens fajt drabbar Wales och Belgien samman på Stade Pierre-Mauroy, varifrån vi plockar ut ett 1X2-tecken.

Wales är ett av de största utropstecknen i mästerskapet, efter Lasse Lagerbäcks Island förstås, men har knappast briljerat som resultaten antyder – prestationen i premiären, trots vinst över Slovakien, var inte alltför bra och i åttondelsfinalen hade man bekymmer med Nordirland. Till slut; 1-0-vinst efter en rafflande fajt.

Annorlunda situation för Belgien, som faktiskt målades ut som en av de stora utmanarna till de största nationerna inför mästerskapet. Efter en tveksam start; med en klar 0-2-förlust mot Italien, har de bara växt och växt. Irland, Sverige och slutligen Ungern har värjts undan utan insläppta mål – och de sistnämnda, i åttondelen, krossades med fyra mål mot noll. Fantastisk slutvers på den historien.

Minus för Belgien med mittbacksklippan Thomas Vermaelen avstängd efter att ha fått syna två ostskivor i turneringen.

Belgien den klart bättre parten

Stort avbräck i mittlåset, ja, men Belgien bör ändå vara numret större än sin motståndare, Wales. Oavsett hur täta matcherna varit i mästerskapet, kan vi inte annat än att hitta värde i den raka tvåan till de 1,83 x smeten som William Hill dukar ut.

För klasskillnad, det ska råda.

Klart missvisande att Wales är här – de ska inte ha chansen på titeln. Det är ett mediokert landslag, som förvisso toppas med världsstjärnan Gareth Bale, men som alltjämt inte ska kunna mäta krafterna med de största motståndarna, Belgien inräknat.

Något som talar för spelet är att Belgien, som nämnt, växt med hela mästerskapet. Mot Ungern var de, framförallt i andra halvlek, briljanta och 4-0 mot ett formstarkt motstånd talar sitt tydliga språk.

Det ska bara vara att investera här. Belgien är den klart bättre parten och att de vinner, exklusive övertid och straffar, spelas till smakrika 1,83 x insatsen hos William Hill. Saknar ni konto hos dem får ni 1 000 kr bonus här.

Speltips:

Speltips: Belgien vinner, rak tvåa
Odds: 1,83 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, fredag 1/7
TV:  svtett logo (TV-tablå)
Stream:  svtplay logo cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: