Speltips, Wales – Slovakien 11/6: Bättre målmöjligheter än oddssättarna menar

Spelbloggare Publicerat: 10 June 2016

Försvarsstarkt möter försvarsstarkt i Wales och Slovakien – men visst ska målmöjligheterna ändå vara större än vad oddssättarna menar med deras snålt nedplitade siffror?

Extremt oviss premiär i en lika oviss grupp.

Förutom dessa två hittas England och Ryssland i grupp B. De förstnämnda är topptippade, inte bara i gruppspelet utan ses också som en utmanare till att spela hem hela kalaset, och bakom dem anses striden om andra- respektive tredjeplatsen som rätt öppen, om än med visst favoritskap för Ryssland.

I den här enskilda fajten har oddsen studsat runt en hel del, men i skrivandets stund har Slovakien spelats ner till favoriter – 3,10-3,00-2,90 x smeten står 1×2-marknaden i, och där är känslan att oddssättarna gjort sitt jobb väl. Slovakien ska vara favoriter, knappa sådana.

Oroande för Wales är att flera av nyckelspelarna, däribland Aaron Ramsay, haft skadefyllda säsonger och att de eventuellt inte är i form. Genrepet förlorades dessutom med hela 0-3 mot ett mediokert Sverige.

Galen mållina

Men det är på målmarknaden vi hittar det klara spelvärdet.

Förvisso var det defensiverna som förde dessa två nationer till mästerskapet i kvalet, framförallt Wales vars styrka sitter i kollektivet, och nu är det en premiär, vilka tenderar att bli tillknäppta, men att oddsen på underspelen ska vara såhär pass nerpushade? Inte en chans.

Det är trots allt en nyckelmatch där båda länder kommer ha siktet inställt på tre pinnar, för att få ett litet försprång till när svårighetsgraden ökar, och det är svårt att sia vilken sida som kommer greppa taktpinnen. Vill båda ha den? Då finns alltid chansen för att det kommer bjudas på hawaiifotboll.

Vi behöver inte motivera mer än så – målmöjligheterna finns. Nu är mållinan på 1,75 (asian handicap) – halv vinst vid exakt två baljor – och överspelet betalar hela 1,84 x insatsen hos 10Bet. Då är det förstås dumt att hålla fingrarna borta…

Polletter – in!

Speltips:

Speltips: Över 1,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,84 (Jämför alla odds)
Bolag: 10Bet (Unik: 1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:00, lördag 11/6
TV:  tvfyra logo cmorefotboll logo (TV-tablå)
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: