27 november 2016 Watford Stoke

Speltips, Watford – Stoke 27/11: Kortspecial från Vicarage Road

Vicarage Road är platsen och redan vid 13:00 under söndagen bjuder Watford och Stoke City upp till kamp. Polletterna slussas in på ett specialkortspel värt exakt dubbelt betalt.

Watford har överraskat positivt under de inledande 12 matcherna och det ska bli intressant att se huruvida de kan hålla standarden uppe eller ej; 18 pinnar räcker till en hedervärd åttondeplats. De kom tillbaka från den förnedrande förlusten över Liverpool före uppehållet, med 1-6, och städade undan Leicester med 2-1 senast – den tredje segern på de fem senaste försöken.

Annorlunda situation i Stoke, som varit en stor besvikelse. Experter och tyckare överlag har trott att de kan överraska, men det ser sisådär ut när så lite som 13 poäng kammats hem på de 12 spelade matcherna, något som placerar dem på den undre tabellhalvan. Strax före uppehållet hittades dock formen och flera fina resultat samt prestationer radades upp – därför var det extra tungt när det blev en 0-1-torsk hemma över Bournemouth förra veckan.

Lagens frånvarolistor är välfyllda. Färskaste av nyheter är att Younes Kaboul riskerar att missa matchen för Watford efter att ha ådragit sig en lättare skada under träning. Gästerna har den interna skytteledaren Joe Allen, lagets kanske bästa spelare hittills, avstängd och flera andra pjäser skadade.

De åker på första kortet

Mark Hughes uttryckte ett fatalt missnöje över såväl lagets prestation som motståndarspelarnas uppträdande i 0-1-förlusten mot Bournemouth senast – mycket frustration från hans sida.

Givetvis finns risken att sviterna från dess sitter i och det är lätt att frustrationen sprids i truppen. Uppreta i Stoket?

Revanschlusta kan vi hur som helst räkna med från Stokes sida; att de kommer ut med fart och fläkt. Väntas vilja pressa motståndarna högt uppåt i banan och utan en spelare som Joe Allen – detta har även Hughes intygat – förlorar man mycket i framförallt presspelet. Lätt att hamna i otakt då, vilket lätt kan leda till oschysstheter och i sin tur kort.

Statistiskt brukar Watford åka på fler kort än motståndarna – även på hemmaplan. Maskineriet rullar dock på mer felfritt än Stokes och det är en faktor som sprider lugn. Lär inleda med ett rätt stort bollinnehav.

Ett uppretat och övertaggat Stoke sätter tonen – men på fel sätt?

Att Stoke drabbas av den första varningen i matchen spelas till dubbelt betalt hos vår favoritbookie, William Hill. Öppna ditt konto hos dem och erhåll 1 000 kronor i välkomstbonus!

Speltips:

Speltips: Första varningen i matchen: Stoke
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 13:00, söndag 27/11
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 41%
X: 30%
2: 30%
Över 2,5 mål: 49%
Under 2,5 mål: 53%