Speltips Werder Bremen Wolfsburg 7 juni 2020

Speltips, Werder Bremen – Frankfurt 14/5: Kortspel synas i ödesfajten

Tysk bottenstrid står på schemat. Werder Bremen och Eintracht Frankfurt möter varandra i spelårets viktigaste batalj. Vi räknar med att det kommer smälla hårt och studsar in på en kortlina.

Tredje- mot fjärdejumbon. Werder Bremen står just nu på kvalplatsen och har en pinne som skiljer dem åt från just Frankfurt medan Stuttgart jagar två bakom. Och nu är det årets sista match. Kan det bli mer spännande?

En vinst skulle säkra Bremens kontrakt medan oavgjort eller bättre för Frankfurt skulle detsamma för dem. Gästerna ska inte riskera att hamna i det röda tabellområdet – Stuttgart som möter Wolfsburg i den sista matchen har alltför många mål att hämta in – men skulle alltjämt kliva ner på kvalplatsen vid en torsk.

Rejält getingbo nere i bottenstriden, med andra ord. De enda som är säkra att trilla ur serien är jumbon Hannover 96, stående på 25 snåla pinnar på 33 matcher.

Extra intressant att båda lagens formkurvor pekar uppåt. Werder Bremen följde upp 6-2-krossen av nämnda Stuttgart med att fixa oavgjort, 0-0, borta mot Köln. Frankfurt har en ännu bättre kurva – de har faktiskt vunnit tre raka matcher; senast mot Borussia Dortmund.

Välfyllda skadelistor åt bådadera håll också. På det har Frankfurt Szabolcs Huszti och Bremen Fin Bartels avstängda.

Låg kortlina

Svårbedömd match – det borde kunna sluta hur som helst. Skrälltvåan känns rätt intressant, men vi finner större värde och säkerhet på kortmarknaden.

Båda parter har allt att vinna, men också allt att förlora. Det kommer inte hållas tillbaka i duellspelet och oavsett resultat kommer det betyda att den andra sidan inte är nöjt, och således kanske tilltar desperata åtgärder i form av tjuvnyp.

Det är helt enkelt en match som har alla möjligheter att brusa upp. På planen, liksom läktaren. Vinner man duellmatchen, då är mycket annat vunnet. Det handlar om att sätta ton!

Är alltså inne på – korten.

Werder Bremens matcher snittar 4,3 ostskivor och Frankfurts 4,9. Alltså med de röda borträknade – och Unibet, vilket är aktören vi placerar polletterna hos, räknar tomatskivorna som två i statistiken. Maxsumman för en och samma spelare är alltså tre stycken.

Kortlinan är på 4,5. Hade köpt det vid normala förutsättningar – nu ska ett krig utspelas på Weserstadion. Överspelet plockas till 1,61 x insatsen utan att överhuvudtaget tveka.

Speltips:

Speltips: Över 4,5 kort
Odds: 1,61 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 15:30, lördag 14/5
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 49%
X: 26%
2: 26%
Över 2,5 mål: 63%
Under 2,5 mål: 39%