Inför Chelsea - Manchester United

Speltips, West Bromwich – Manchester United 17/12: Gästerna sköra favoriter

West Bromwich fortsätter överraska i Premier League och kommer till spel i denna match, mot ett formstarkt Manchester United, med stort mod. The Hawthorns är platsen och därifrån kan vi få skåda en lika underhållande som tät historia.

Efter period av upprepande positiva resultat har West Bromwich studsat upp till plats nummer sju i tabellen. Över all förväntan! Formraden står i 4-1-1 och då kom den enda plumpen med 0-1 borta mot serieledande Chelsea. Framförallt på hemmaplan är leveransen stor.

Även Manchester United har hittat formen – men är det försent? Det skiljer trots allt 13 pinnar upp till toppen av kullen. Primärt får siktet ställas in på en Europaplats och i just Europa League blev de dessutom klara för slutspelet häromveckan, samt vidare i Ligacupen. Nio raka utan förlust har lösts.

Chris Smalling är tillbaka i Uniteds trupp efter sin skadefrånvaro. Luke Shaw, Henrikt Mkhitaryan och Eric Bailly saknas. För WBA är Jonny Evans, som har ett långt förflutet i just Manchester United, osäker med skadekänningar.

WBA i toppform

Med tanke på hur suveräna West Bromwich varit på sistone, vore det dumt att inte lämna förtroendet i deras händer. Känslan är att Manchester United, som så ofta förut, överskattas av oddssättare och marknad.

Den enda plumpen på de sex senaste kom alltså borta mot dominanta Chelsea, med uddamålet. Framförallt har klassen visats på hemmaplan, var tre raka vinster radats upp just nu och och man allt som allt varit bra under spelåret. Sprudlar av självförtroende bland spelarna på The Hawthorns.

Manchester United stod för en stark forcering mot Crystal Palace senast och i slutminuterna kunde Zlatan Ibrahimovic pricka in tre pinnar för laget. 2-1-vinst och formen ser fantastisk ut, men det här är trots allt en tuff bortamatch och deras favoritskap ska inte alls vara så stort som oddssättarna antyder.

Med andra ord; skrällbud!

West Bromwich +0,75 mål (asian handicap) – halv förlust på spelet om de förlorar med uddamålet – klickas i till smakrika 1,98 x insatsen hos Bet365 (1 000 kronor välkomstbonus!).

Speltips:

Speltips: West Bromwich +0,75 mål (asian handicap)
Odds: 1,98 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 18:30, lördag 17/12
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 17%
X: 25%
2: 57%
Över 2,5 mål: 47%
Under 2,5 mål: 56%