Speltips, West Bromwich – Middlesbrough 28/8: Hörnobjekt dubblar polletterna

Spelbloggare Publicerat: 27 August 2016

Den tidiga söndagsfajten från Premier League bjuder West Bromwich och Middlesbrough på, med start 14:30. Platsen är The Hawthorns, varifrån vi testar hörnlyckan till dubbelt betalt.

Endast två seriematcher är spelade och man ska inte sia för mycket om hur det ser ut på formfronterna ännu, även om de matcherna får ses som starka indikatorer på vartåt det barkar.

På ett äkta nykomlingsvis har Middlesbrough överraskat i starten av Premier League. Trots lite boll och få målchanser i premiären mot Stoke löstes en pinne där och därefter skrällde man och vann med 2-1 borta över Sunderland. Kan man rida vidare på framgångsvågen här?

West Bromwich stod för en imponerande prestation i premiären när Crystal Palace värjdes undan med ett mål mot noll – på bortaplan. Exakt en vecka efter det var lyckan däremot desto mindre; det blev istället en uddamålsförlust, hemma mot Everton.

Gästernas skadelista är fylld av betydelsefulla pjäser, bland andra målvakten Victor Valdés. Bättre truppbesked från värden, med undantag för frågetecknet på Jonny Evans.

Hörnkross att vänta?

Undertecknad har två starka känslor inför den här matchen – att WBA ska vara spelförande, men får det svårt att lösa ett positivt resultat. Slutsats? Hörnkross!

”Boro” tror jag kan få det lite svårare efter den fina starten på spelåret och på bortaplan lär det bli att lämna över ansvaret att föra dansen till motståndaren för det mesta. Anfallsförsöken borta mot Sunderland var dessutom rätt raka mot mål och då skapades bara en hörnspark.

Det är knappast en optimal situation för West Bromwich att väntas vara spelförande och att lösa ett positivt resultat kan komma att bli svårt; dels eftersom maskineriet knappast rullar på felfritt samt att Middlesbrough visat upp positiva tendenser.

Borta mot Crystal Palace ”vann” WBA hörnstatistiken med 6-3 och hemma mot Everton med 7-4. Liknande siffror nu?

West Bromwich -1,0 hörnor (asian handicap) – insatsen tillbaka om de skapar en hörna fler än ”Boro” – spelas till dubbelt betalt hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: West Bromwich -1,0 hörnor (asian handicap)
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 14:30, söndag 28/8
TV:  Viasat Sport Premium (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: