7 januari 2018 Shrewsbury West Ham speltips FA-cupen

Speltips, West Bromwich – West Ham 30/4: Oerhört starkt favoritskap

Ett möjligen omotiverat West Bromwich ställs mot West Ham, som har massor att spela för, inför hemmapubliken på The Hawthorns. Vi plockar ut ett 1X2-tecken till klart överodds.

Hopplösheten har varit synonym med West Bromwich de senaste veckorna – i och med att kontraktet säkrats har prestationerna blivit allt sämre, men senast, borta mot Tottenham, fixade man oavgjort, 1-1, och det var en prestation att vara stolta över. Formraden står nu i 0-2-4.

15 pinnar uppåt i tabellen hittar vi West Ham, som spelar för en Europabiljett. Sjätteplatsen, vilken kan räcka till Europaspel beroende på resultat i FA-cupfinalen, innehas och upp till femman Manchester United har man tre pinnar. Dock flåsar Liverpool och Southampton i nacken, så det är helt öppet i den striden.

Värden ser endast ut att sakna två spelare medan West Hams trupp är helt intakt. Positiva besked på truppfronterna med andra ord.

Klass, form och motivation talar för tvåan

Blivit en hel del kryss för West Ham på sistone, men de har haft ett rent mardrömsschema och ändå hållit bra standard – en förlust har det blivit på de 13 senaste matcherna, och det var i FA-cupen, och under förra veckan värjdes Watford undan med tre mål mot ett på hemmaplan. Skönt att hitta tillbaka på vinnarspåret.

Rätt otacksamt spelschema för West Bromwich också, men fyra förluster på de sex senaste matcherna talat sitt tydliga språk.

Klasskillnaden, formen och motivationsfaktorn talar alltså för West Ham, som också brukar hålla bra standard på resande fot. De har imponerat enormt under hela spelåret och är absolut förtjänta av att plocka den där Europabiljetten.

I min bok ska den raka tvåan inte betala en punkt över dubbelt – nu får vi 2,10 x polletterna för den och då är det bara att skicka in polletterna. Skulle inte bli förvånad om oddsen droppat till närmare avspark, så vänta inte med att placera spel.

Speltips:

Speltips: West Ham vinner, rak tvåa
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 30/4
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 25%
X: 29%
2: 48%
Över 2,5 mål: 47%
Under 2,5 mål: 57%