Speltips, West Ham – Chelsea 26/10: Cupen bjuder på hett derby

Spelbloggare Publicerat: 25 October 2016

Lokalrivalerna West Ham och Chelsea bjuder upp till kamp i engelska Ligacupen. London Stadium är platsen, varifrån vi också får en rätt stark skrällkänsla. Vi höjer nivån och klipper ett spel till hela 3,40 x polletterna.

En mardröm. Starten på spelåret lämnar extremt mycket att önska för West Ham och de, tippade att slåss om Europabiljetterna, är placerade på femtondeplats när vi är nio matcher in i serien. Dock uppsving de senaste veckorna, med två raka 1-0-vinster – över Sunderland respektive Crystal Palace – och med det satta försvarsspelet hoppas man kunna fortsätta resan uppåt i tabellen och framåt här i cupen.

För Chelsea är situationen desto bättre. De har, vid ett par tillfällen, visats extremt sårbara, men andra oerhört starka. Allt som allt; bra! Fjärdeplatsen innehas i Premier League och till toppen av kullen skiljer endast en pinne. Tre raka vinster med hållna nollor är uppradade; de två senaste mot Leicester och Manchester United med siffrorna 3- respektive 4-0.

Hit, till åttondelsfinalen, har West Ham nått efter att ha skickat ut Accrington Stanley, huserande i fjärdedivisionen, med 1-0 medan Chelsea spelade oavgjort, 2-2, borta mot Leicester när klockan tickade upp för fulltid och sedermera vann i förlängningen.

Värdet finns där

Svårt att sia hur seriöst respektive part tar på den här matchen, men eftersom de båda är utanför Europaspelen kan de ställa ut rätt starka startelvor. Rotation kommer det absolut bli på tal om, men en del ordinarie pjäser lär ta plats.

Detta ökar förstås ovissheten runt matchen och Chelsea ska absolut inte vara så stora favoriter som de presenteras som. Hade varit mer – men inte helt – rättvisande om det var en serielunksfajt.

West Ham är bra och behöver bara få ut det. Finns fortfarande en stor press på dem och inför hemmapubliken kan vi räkna med att de är fullt motiverade att bevisa att de är bättre än vad som visats upp – och dessutom står ju en av lokalkonkurrenterna på andra sidan planhalvan.

Att Chelsea är klassen bättre är tveklöst, men hur motiverade är de inför en match som denna, mitt i den stundande toppstriden? En reaktion kan absolut vara att vänta från deras håll.

På hemmaplan ska West Ham ses med bra chans och vi spelar dem med försäkringen att få insatsen tillbaka vid oavgjort till 3,40 x insatsen – spelvärde minst 30 punkter neråt – hos Bet365, som dessutom visar matchen i deras fantastiska streamingtjänst. Öppna ditt konto och få 1 000 kronor hos dem!

Speltips:

Speltips: West Ham draw no bet
Odds: 3,40 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, onsdag 26/10
TV:  viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo unibettv logo bet365tv logo Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: