17 december 2016 West Ham Hull City

Speltips, West Ham – Hull City 17/12: Plockar de andra raka?

West Ham har fått tillbaka tron och när de välkomnar nästjumbon Hull City till London Stadium är vår bestämda känsla att de tre pinnarna kommer landa hos hemmalaget. Proppen ur?

Alla har bara suttit och väntat på lyftet, speciellt i takt med att prestationerna blivit bättre – men resultaten ändå uteblivit. West Ham har inte haft någon enkel första del på spelåret, som en rekyl på fjolårets succé, men lyckades plocka den första trean sedan oktober när Burnley värjdes undan senast, 1-0 på London Stadium.

Hull City saknar det mesta som krävs för att överleva i en så pass tuff serie som Premier League – spets och bredd. Efter vinster i de två inledande matcherna har det bara blivit en dito på 14 seriematcher, varav hela tio förlorats. Nu parkeras nästjumboplatsen på, men det är tajt i botten och bara tre pinnar saknas till säker mark. Chansen lever fortfarande…

Båda parters skadelistor är välfyllda och har varit det sedan en tid tillbaka. Mer ingående info – speltipset är skrivet torsdag kväll – kan hittas närmare avspark.

West Ham vinner på nytt

Nu blir det svårt att få stopp på West Ham, är känslan.

Efter en period av uteslutande möten mot toppmotstånd, väntar nu ett lite bekvämare schema. Burnley värjdes undan med 1-0 senast och det var den första matchen av fyra raka mot konkurrenter på den undre tabellhalvan.

Den där 1-0-vinsten borde dessutom ha blivit större. Exempelvis prickade ”The Hammers” ramen vid dubbla tillfällen i den första halvleken.

Resan borde fortsätta uppåt i tabellen för West Ham, medan Hull sannolikt kommer cementeras fast i botten. Gästerna kommer dessutom från en 0-3-torsk borta mot Tottenham och har förlorat hela sex raka på resande fot.

Det ska skilja ett par klasser. Inte så mycket att diskutera, tycker jag…

West Ham -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de vinner med exakt ett mål – spelas till finfina 2,10 x polletterna hos Titanbet, som ni via oss får en unik välkomstbonus hos – på 2 000 kronor!

Speltips:

Speltips: West Ham -1,0 mål (asian handicap)
Odds: 2,10 (Jämför alla odds)
Bolag: Titanbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 17/12
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 60%
X: 24%
2: 17%
Över 2,5 mål: 53%
Under 2,5 mål: 49%