Speltips, West Ham – Manchester United 10/5: Insatsen ska dubblas

Spelbloggare Publicerat: 9 May 2016

En i flera bemärkelser superfajt ska utspelas på Boleyn Ground där West Ham spelar deras sista match. På besök kommer Manchester United, som precis liksom värden har viktiga poäng att spela för. Här har ni allt inför matchen, oddsen och som alltid – ett speltips.

112 år av stolthet och tradition. West Ham tar farväl av anrika Boleyn Ground mot Manchester United – en fotbolls- och publikfest utan dess like är att vänta. Dessutom är extremt mycket i potten, vilket pumpar upp känslan ännu mer.

Det handlar om kampen om – Europabiljetterna.

Skulle Manchester United, som är nedplitade klara favoriter här, kamma hem hela potten, då petar de ner lokalkonkurrenten Manchester City från fjärdeplatsen, vilket innebär CL-spel. Nu står de som femma. West Ham parkerar på sjundeplatsen, vilken eventuellt leder till Europa, och behöver en trea för att kliva upp som sexa.

Överspelet testas

Lutar starkt åt att det här kommer bli en målrik fajt.

Nu tenderar Manchester Uniteds matcher ofta till att bli tillknäppta och målsnåla – matcherna brukar föras, motståndarna avtrubbas och framåt saknas udd. I alla fall som just spelförande. En av de spelare man vill få fart på är Wayne Rooney och han stod för assisten till 1-0-baljan mot Norwich senast.

Båda parter kommer jaga trean – krysset är helt enkelt oönskat. Står det oavgjort, säg 1-1, en bit in i andra halvlek kommer det bli fart och fläkt åt båda håll. Pinnen kommer offras för chansen till tre färska.

Och det är den sista matchen för West Ham på Boleyn Ground. Räknar med att de kliver hårt framåt, vill ta taktpinnen och bjuda fansen på en fest.

Offensivt avbräck i Anthony Martial för United. Betydande, men anfallsspelet ska man förhoppningsvis ändå få ihop. Även Marouane Fellaini är out. Värdens keeper Adrián står som ett frågetecken.

Senast förlorade West Ham med 1-4 hemma mot Swansea. Det skapades chanser för att kunna kvittera den matchen, men en kombination av oflyt och uddlöshet innebar alltså att siffran stannade på ett. Defensivt var det total katastrof. Lite som det sett ut på sistone; åtta raka matcher har klivit över 2,5 mål.

Över 2,5 mål spelas till dubbelt betalt hos Mybet.

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Mybet (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:45, tisdag 10/5
TV:  viasatfotboll logo (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: