Speltips, West Ham – Middlesbrough 1/10: En mardrömssvit ska brytas – vilken?

Spelbloggare Publicerat: 30 September 2016

Två parter helt ur form, West Ham och Middlesbrough, ryker ihop i Premier League under lördagseftermiddagen. En av trenderna kan brytas – vilken?

Sensation förra året – lovordade från alla håll och kanter. Vad har hänt med West Ham nu? Sex matcher in i serien har bäddat för en vinst och hela fem förluster, och faktum är att hela fyra av dessa torskar kommit med siffror större än uddamålet.

När – om? – ska det vända?

Även Middlesbrough var rejält uppsnackade inför spelåret, tänkta som en av de bästa nykomlingarna i Premier League på flera år – och ja, truppen är vass, men det har man inte fått ut i varken positiva prestationer eller resultat. Något bättre facit än West Ham har man dock; fem pinnar på sex matcher. En vinst, två kryss och tre förluster. Ska ändå nämnas att de sistnämna radats upp i de tre senaste.

Slaven Bilic har deklarerat att mer eller mindre samma trupp som senast kommer plockas ut. Havard Nordtveit, skadad, är ett undantag, men det kanske bara är positivt för West Ham att röra runt lite i startelvan? Gästerna ser också mer eller mindre intakta ut från senast. Möjligt att Fabio Da Silva kan medverka.

Ettan spelas

Kanske får sätta foliehatten på huvudet efter det här, men visst bör West Ham ha en toppchans att studsa tillbaka? Förstås riskabelt att lämna förtroendet i händerna på ett lag som förlorat fyra raka seriefajter.

Men att då ”Boro”, i rådande form, kommer på besök – det kan inte bli mer passande. De har förlorat tre raka, inte vunnit på fem, och ser ut att vara helt under isen. Finns inte mycket som talar för ett trendbrott och framåt har man nästan fått oförtjänt bra utdelning. Faktum är att Middlesbrough avlossat minst antal skott i årets Premier League.

Klassen har West Ham och undertecknad väntar bara på att de ska få lite medvind, och sedan flyga med den. Det är en klubb för den övre tabellhalvan och som till och med bör kunna utmana om Europaplatserna.

Bättre chans att studsa tillbaka får de inte, West Ham…

Den raka ettan spelas till smakrika 2,30 x insatsen hos William Hill. Saknar du ett konto hos dem? Öppna ett och erhåll 1 000 kronor i välkomstbonus här!

Speltips:

Speltips: West Ham vinner, rak etta
Odds: 2,30 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00, lördag 1/10
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: