Speltips, West Ham – Southampton 25/9: Fel “dog”!

Spelbloggare Publicerat: 24 September 2016

Två besvikelser av den större modellen, i West Ham och Southampton, ska mäta krafterna på London Stadium – i en match där vi inte köper att värden presenteras som ”dogs”. Skrällbud?

Sensation förra året – tre pinnar på fem matcher nu. Vad som står fel till i West Ham är svårt att sia; det är på flera områden och man måste hitta tillbaka illa kvickt om det ska bli på tal om Europastrid – eller ja, till och med om bottenstriden ska undvikas. Kniven mot strupen? Kanske lite drastiskt påstått, men situationen är prekär.

Southampton har hittat stilen de senaste veckorna, men måste också tituleras som en stor besvikelse – endast fem pinnar är lösta på fem matcher; en vinst, två kryss och två förluster. Knappast ett facit att vara nöjda över, med den kravbild som finns på klubben. Bra starter i Europa League och Ligacupen kan de dock stoltsera med; tre raka vinster är uppradade och det stärker moralen och självförtroendet, även om motståndet inte varit det bästa.

West Ham har haft ett par skador och har det fortfarande. Enda av nyhetsvärde på skadefronten är att försvarspjäsen Arthur Masuaku får stå åt sidan. Få orosmoment för Southampton.

Klart överodds

Nåja, hur stor vikt ska vi lägga vid Southamptons tre raka vinster? Klart mindre än oddssättarna menar, vill i alla fall undertecknad påstå.

West Ham är mer än kapabla och borde slåss om samma platser som Southampton. Dessutom ska det nämnas att ”The Saints” bara inkasserat fem pinnar mot West Hams tre. Ligacupen och Europa League, det är inte alls samma sak – med rotation och annat typ av motstånd.

En som värden däremot måste se upp med är Charlie Austin – anfallaren har hittat nätet vid fyra tillfällen på de tre senaste matcherna.

Men oavsett, att Southampton ska vara favoriter – borta mot West Ham? Det köper jag inte oavsett hur formkurvorna ser ut… Oddssättarna presenterar fel sida som ”dogs”!

West Ham +0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid oavgjort – spelas till 2,17 x insatsen hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: West Ham +0 mål (asian handicap)
Odds: 2,17 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:00, söndag 25/9
TV:  Viasat Sport Premium (TV-tablå)
Stream:  viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: