stream aston villa liverpool

Speltips, Würzburger Kickers – Duisburg 20/5: Ännu ett målspel testas

En plats i den tyska andradivisionen står på spel – match ett av två mellan Würzburger Kickers och MSV Duisburg väntar under fredagskvällen. Vi är tveksamt inställda till om en så pass tajt tillställning som oddssättarna vill få det till, är att vänta.

Vilken resa! Klassiska Würzburger har gjort en fenomenal resa i det tyska seriesystemet och som nykomlingar i tredjedivisionen, har de nu chansen att kliva upp ännu ett snäpp. Efter att ha avslutat serien fenomenalt – vinsterna har bara radats upp – säkrades bronsplatsen, vilken alltså innebär kval.

Samma harmoni råder inte i Duisburg, förstås. Men även de slutspurtade på ett fantastiskt vis; från att ha varit närmast fastkedjade i botten, bröt de sig loss och löste fyra vinster, ett kryss och en förlust i de avslutande matcherna. Kvalplatsen plockades, precis före nästjumbon FSV Frankfurt på samma antal pinnar, och det är trots allt med positiv känsla i truppen som det här kvalet ska spelas.

Bra mållina

Den inledande fajten i dubbelmöten av den här typen tenderar att bli tillknäppta och målsnåla – men här överdriver väl oddssättarna det?

Mållinan är nerpressad till 2,0 (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt två baljor – med oddsen hyfsat jämnt fördelade på över-/underspelet. Då är det på sin plats att studsa in på det förstnämnda av flera anledningar.

Würzburger kommer till spel med en stor glädje i och runt klubben. De spelar kanske inte den mest framåtlutade fotbollen och vann mycket på deras stabila försvarsspel, men nu är nivån på motståndet rätt tufft och ett positivt resultat ska lösas till den tuffa returen.

Sedan kommer de, värden, ha kraft av ett fullsatt flyeralarm Arena. Växeln kommer sättas i.

Men risken att bli straffade bör vara stor. Duisburg avslutade seriespelet fenomenalt och det är nästan ett mirakel att de kunde plocka kvalplatsen. Såväl på hemma- och bortaplan har spelet klickat och offensivt levererar spelarna.

Gästernas självklara förstakeeper Michael Ratajczak är dessutom ett stort frågetecken. Brutalt avbräck om han inte kan medverka.

Över 2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt två mål – spelas till 1,88x hos Bet365.

Speltips:

Speltips: Över 2,0 (asian handicap)
Odds: 1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 20:30, fredag 20/5
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 44%
X: 29%
2: 29%
Över 2,5 mål: 39%
Under 2,5 mål: 65%