24 november 2016 Zenit Maccabi Tel Aviv

Speltips, Zenit – Maccabi Tel Aviv 24/11: Upplagt för fest i tidiga matchen

Ryskt står mot israeliskt i Europa League. Zenit, som redan är klara ettor efter fyra vinster av fyra möjliga, tar emot ett Maccabi Tel Aviv med klart mer att spela för. Blir det en lika öppen och målrik match som senast när lagen möttes?

Observera! Avspark redan 17:00.

Titelstrid hemma i Ryssland och med siktet på en europeisk succé – Zenit är heta just nu! Mycket har de vunnit på deras frejdiga offensiv, vilken vi fått åtnjuta vid upprepande tillfällen här i Europaspelet. Fyra vinster av fyra möjliga, 13 mål framåt – fler än resterande tre klubbar skrapat ihop tillsammans – och fem bakåt.

Israeliska Maccabi Tel Aviv är efter tio matcher på plats nummer två i den inhemska serien – och där hoppas man såklart på mer. Maskineriet har hackat lite här Europa League och bara tredjeplatsen innehas, precis bakom Dundalk och före AZ. En vinst, ett kryss och två förluster är facit.

Fart och fläkt

Den här matchen är extra spännande på förhand av två orsaker; att Zenit redan är klara ettor och således kommer rotera i startelvan samt att den förra inbördes matchen var någonting alldeles speciellt.

70 minuter in i matchen, den som spelades i Israel, ledde Maccabi Tel Aviv med hela 3-0 – men sedan rasade det samman totalt. Zenit reducerade vid första tillfället i den 76:e minuten och lyckades vända siffrorna till en 4-3-vinst.

Zenit, som är klara favoriter och väntas vara den spelförande parten, kan alltså slappna av helt och hållet – därför räknar jag med att de kliver på framåt och lämnar defensiven lite i andra hand. Den offensiva lyckan har dessutom varit stor i turneringen, defensiven lite sisådär; fyra av fyra matcher har klivit över 2,5-målslinan.

Gästerna är i en tuff situation inför matchen; det är lätt att bli sårade när man som bortalag trycker upp positionerna – och nu när poängbehovet är så stort har man inte råd med det. Utmärkt möjlighet att sätta siktet på en skräll, med en mindre motiverad motståndare.

Fart och fläkt borde vi kunna räkna med.

Över 2,5 mål spelas till 1,80 x insatsen hos Bet365, som ni får 1 000 kronor i välkomstbonus hos här!

Speltips:

Speltips: Över 2,5 mål
Odds: 1,80 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 17:00, torsdag 24/11
TV:  Visas inte på svensk TV. (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 52%
X: 26%
2: 24%
Över 2,5 mål: 56%
Under 2,5 mål: 48%