8 december 2016 Zorya Manchester United

Speltips, Zorya – Manchester United 8/12: Blir ingen “walk in the park”

En plats i slutspelet ska säkras när José Mourinhos Manchester United besöker ukrainska Zorya, som bara spelar för deras heder, på Chornomorets Stadium. Gästerna plockar en enkel trea? Nja, vi är inte alls så säkra på den saken.

Mycket mer spännande än såhär blir det nästan inte…

När de sista matcherna återstår kan det mesta hända – öppet race mellan ettan Fenerbahce, tvåan Manchester United och trean Feyenoord. I botten hittar vi ett Zorya som kämpat på bra, men inte räckt till. Inte helt oväntat.

Manchester United har väl inte varit så dominanta som man kan önska av en klubb av deras kaliber, med deras ambitioner och historia. Det är dock uppenbart att Europa League varit nedprioriterat kontra seriespelet och när man i den förra omgången hade kniven mot strupen, presenterades en stark startelva. Vad landade det i? 4-0-vinst över Feyenoord.

Försvarsklippan Chris Smalling är alltjämt borta för ”De röda djävlarna” medan Luke Shaw och Eric Bailly är osäkra för spel. Hemmalagets enda avbräck är på Mykyta Kamenyuka, skadad, och Eduard Sobol, avstängd.

Mål åt båda håll?

Kryss räcker för att Manchester United ska bli slutspelsklara, men det är inte alls säkert att det räcker till förstaplatsen. Men såvida det första slår in, kan man vara mer än nöjda.

En stark startelva, fastän Zlatan Ibrahimovic ryktas lämnas utanför den, väntas presenteras från United, men det är fortfarande en tuff bortfajt i Ukraina. Zorya har inte förlorat på hemmaplan ännu, två kryss, och har visat prov på ett stabilitet.

Går att tjafsa om motivation hit och dit, men bara att ställas mot en storklubb som United borde räcka för Zorya. Kanske spelar lite mer framåtlutat?

Usel form för ukrainarna, men det är defensivt som man svikit. 2-3-förlust senast, 2-2 dessförinnan.

United är något svajiga och lider fortfarande av de defensiva avbräcken. Framåt har maskineriet samtidigt tagit fart och det har blivit mål åt båda håll i fem av de sex senaste bataljerna.

Plushandikappen på Zorya kan köpas, men vi föredrar BLGM-spelet här…

BLGM – ja spelas till 2,25 x insatsen hos Bethard. Om du saknar ett konto hos dem, öppna ett här och erhåll 1 000 kronor i välkomstbonus!

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – ja
Odds: 2,25 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00, torsdag 8/12
TV:  (TV-tablå)
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 9%
X: 20%
2: 72%
Över 2,5 mål: 55%
Under 2,5 mål: 48%