Avslöja din EM-favorit – få 100 kr och ha chansen på ett resepaket

21:00 ikväll tas avsparken mellan Frankrike och Rumänien, premiären i EM 2016 – som vi väntat! Betsson passar på att skämma bort deras kunder, nya som aktiva, och genom att bara berätta för dem vilken nation som ni tror vinner mästerskapet får ni 100 kr att spela för samt chansen på ett exklusivt resepaket.

I flygpaketet ingår: flyg från Bromma den 22 juni, flyg hem från Nice den 24 juni, 2 nätter på ett 4-stjärnigt hotell samt möjligheten att delta i sommarens största fotbollsevent tillsammans med andra supportrar.

Såhär fungerar kampanjen:

1. Saknar du ett konto hos Betsson? Öppna ett via oss och få en unik välkomstbonus på 1 000 kronor + 200 kr gratisspel här.

2. Berätta med ett knapptryck vilken din EM-favorit är. För att navigera dig dit – klicka på kampanjsidan och scrolla ner.

3. Använd ditt gratisspel på 100 kronor i valfri EM-match och bli samtidigt med i lottningen om resepaketet. Det kan användas fram till den 11 juni.

4. Om spelet sitter får du ut pengarna som en bonus, vilken behöver omsättas en gång till ett odds över 1,50 innan de kan tas ut.

Klicka här för att öppna konto hos Betsson och få 1 000 kr bonus + 200 kr gratisspel!