17 februari 2018 Slovenien Slovakien speltips OS

Dagens OS-guide måndag 15/8: TV-tider, odds och svenskar att hålla ögonen på

Spelbloggare.se summerar dagens OS-tävlingar i en daglig OS-guide – dag för dag. I OS-guiden kan du hitta vilka tävlande svenskar du bör följa under dagen, vilka TV-tider som gäller samt hur oddsen ser ut inför dagens OS-tävlingar.

OS fortsätter att ge oss en del svenska medaljer, men förutom våra svenska olympiska tävlande finns det en drös andra att hålla koll på. Precis som vanligt är hela dagarna fyllda av OS-tävlingar för den som älskar idrott och som vill spendera dygnets vakna timmar i tv-soffan.

I måndagens OS-guide summeras det vilka svenskar du bör ha koll på idag, vilka TV-tider som är utsatta samt vilka andra höjdpunkter det är värt att följa under OS-dagen.

Ladda upp spelkassan under OS-festen

Vi har samlat de absolut bästa bonusarna på ett ställe. Flera av bonusarna är helt unika och bara tillgängliga för våra läsare. Klicka här för att ta del av alla oddsbonusar!

Dagens OS-svenskar

21:40 ❘ Sverige – Brasilien (handboll, herrar) 

De svenska handbollsherrarna spelar sin sista OS-match för den här gången. Den intressanta värdnationen Brasilien står för motståndet. Läs vår analys och vårt speltips inför matchen här.

Matchen sänds på TV3, TV3 Sport HD, Viasat Sport och Viaplay.

Spel Odds Bolag
Sverige  4,00 Regler och villkor gäller.
Oavgjort  10,00 Regler och villkor gäller.
Brasilien  1,52

14:00 ❘ Kanot

K2 500 meter med Karin Johansson och Sofia Paldanius står på schemat tidigt på förmiddagen brasiliansk tid. Därutöver avgörs K1 200 meter med Linnea Stensils.

Kanoten sänds på Viaplay.

15:00 / 21:00 ❘ Brottning (kvalpass, finalpass)

Kvalpass med Johan Eurén, som tävlar i 130 kilo, och Zakarias Berg, som i sin tur tävlingar 85 kilo. Vid 21:00 är det så dags för finalpassen, förhoppningsvis med två svenskar.

Brottningen sänds på TV10 och Viaplay.

15:00 ❘ Ridsport (dressyr)

Dressyr, individuellt, går av stapeln klockan 15:00 svensk tid. Tävlande svenskar är eventuellt Tinne Vilhelmson Silfvén, Patrik Kittel, Juliette Ramel och Therese Nilshagen.

Ridsporten sänds på Viasat OS 4, Viasat Ridsport och Viaplay.

Övriga höjdpunkter

14:20 ❘ Polen – Brasilien (handboll, herrar) 

Polen måste vinna för att hålla drömmen om slutspel i OS vid liv. Brasilien å sin sida vill inte förlora då det kan riskera laget att hamna nedanför Polen i tabellen. Väldigt intressant match.

19:00 ❘ Gymnastik (finalpass) 

Det är finaldags i damernas bom, samt i herrarnas ringar och hopp.

01:15 ❘ Friidrott (finalpass)

800 meter för herrar. 400 meter för damer. Stavhopp för damer. Det är bara några exempel på de finaler som kommer att avgöras under natten till tisdag svensk tid.

22:00 ❘ Boxning (final)

Herrarnas final i 91 kilo.

Scrolla ner för att se dagens fullständiga sporttablå.

Dagens TV-tider

Viasat sänder totalt 2000 timmar från OS den här sommaren och det mesta streamas dessutom genom Viaplay för dig som vill följa tävlingarna i datorn, mobilen eller surfplattan. I den dagliga OS-guiden på Spelbloggare.se kan du följa hela tablån av sport som erbjuds under den specifika dagen.

 

Sverige – Brasilien

Spel Odds Bolag
Sverige  4,00 Regler och villkor gäller.
Oavgjort  10,00 Regler och villkor gäller.
Brasilien  1,52