Dagens OS-guide onsdag 10/8: TV-tider, odds och svenskar att hålla ögonen på

Simon Pålsson Publicerat: 10 August 2016

Spelbloggare.se sammanställer dagens OS-tävlingar i en återkommande OS-guide – varje dag. Här reds ut vilka tävlande svenskar du bör följa, vilka TV-tider som gäller samt hur oddsen ser ut inför dagens OS-tävlingar.

OS-festen har bara börjat och onsdagen är lika fullspäckad som alla andra dagar. För den som är ledig eller som vill skola från jobb eller skola finns det OS-tävlingar nog för att sysselsätta sig hela dagen, från tidig eftermiddagen till väldigt sent inpå natten.

I dagens OS-guide klargörs det vilka svenskar du bör ha koll på idag, vilka TV-tider som är utsatta samt vilka andra höjdpunkter det är värt att följa under OS-dagen.

Ladda upp spelkassan inför OS-festen

Vi har samlat de absolut bästa bonusarna på ett ställe. Flera av bonusarna är helt unika och bara tillgängliga för våra läsare. Klicka här för att ta del av alla oddsbonusar!

Dagens OS-svenskar

19:40 ❘ Ryssland – Sverige (handboll, damer) 

Sverige stöter på sitt första riktigt tuffa test i damernas gruppspel i handboll. Ryssland har också vunnit sina två första matcher. Läs vår analys och vårt speltips inför matchen här.

Matchen sänds på TV3 och TV3 Sport HD, men går också att streama om du har Viaplay.

Spel Odds Bolag
Ryssland  1,50 williamhill logo
Oavgjort  9,00 williamhill logo
Sverige  3,50 williamhill logo

00:00 ❘ Japan – Sverige (fotboll, herrar) 

Sverige behöver vinna för att ta sig till slutspelet. En poäng efter två matcher är inget vidare facit, men om svenskarna hittar tillbaka till prestationen från OS-premiären mot Colombia kan det gå an. Vill du läsa mer om matchen, samt ta del av vårt speltips, bör ni klicka här.

Matchen sänds på TV3 och Viasat Sport, men går också att streama om du har Viaplay.

Spel Odds Bolag
Kina  1,85 mybet logo
Oavgjort  4,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Sverige  4,20 bet365 logoRegler och villkor gäller.

15:00 ❘ Dressyr

Lagtävling i dressyr. Tävlar gör Tinne Vilhelmson Silfvén, Patrik Kittel, Juliette Ramel och Therese Nilshagen. Du kan följa tävlingen på Viasat Sport, TV3 och Viasat OS Ridsport. Den streamas också om du har tillgång till Viaplay.

18:00 ❘ Simning

Försökspasset på 100 meter bröstsim med Sarah Sjöström och Michelle Coleman. Simon Sjödin tävlar i försöken på 200 meter medley. Louise Hansson, Michelle Coleman, Ida Marko Varga och Sarah Sjöström simmar 4×200 meter frisim tillsammans. Följ simningen på TV3, Viasat Sport, Viasat OS 2 eller Viaplay.

03:00 ❘ Simning (finalpasset)

Semifinaler i samtliga de distanser som simmade försök vid det tidigare passet, förhoppningsvis med en drös svenska tävlande. Hela finalpasset sänds på TV3, Viasat Sport, Viasat OS 2 och Viaplay.

Övriga höjdpunkter

Det kryllar av OS-tävlingar hela dagen och för den som sitter hemma kan hela dagen försvinna åt OS, om man så vill. Vid 01:30 spelas till exempel damfinalen i bordtennis. Vid 03:00 är det dags för det danska fotbollslandslaget att ta sig an värdnationen Brasilien. Dagens sista tennismatch blir en riktig godbit, när Gael Monfils gör upp med Marin Cilic om en plats i nästa omgång.

Scrolla ner för att se dagens fullständiga tablå med sport.

Dagens TV-tider

Viasat sänder totalt 2000 timmar från OS den här sommaren och det mesta streamas dessutom genom Viaplay för dig som vill följa tävlingarna i datorn, mobilen eller surfplattan. I den dagliga OS-guiden på Spelbloggare.se kan du följa hela tablån av sport som erbjuds under den specifika dagen.

 

Ryssland – Sverige

Spel Odds Bolag
Ryssland  1,50 williamhill logo
Oavgjort  9,00 williamhill logo
Sverige  3,50 williamhill logo

 

Japan – Sverige

Spel Odds Bolag
Kina  1,85 mybet logo
Oavgjort  4,00 bet365 logoRegler och villkor gäller.
Sverige  4,20 bet365 logoRegler och villkor gäller.