OS Olympiska spelen OS 2018 odds svenska medaljchanser guld

Dagens OS-guide söndag 14/8: TV-tider, odds och svenskar att hålla ögonen på

OS-guiden från Spelbloggare.se summerar dagens OS-schema – varje dag. I OS-guiden kan du hitta vilka tävlande svenskar du bör följa under dagen, vilka TV-tider som gäller samt hur oddsen ser ut inför dagens OS-tävlingar.

OS fortsätter i samma rasande tempo och för den som önskar är möjligheterna goda för att spendera hela dagen hemma i tv-soffan framför OS-tävling efter OS-tävling.

I lördagens OS-guide summeras det vilka svenskar du bör ha koll på idag, vilka TV-tider som är utsatta samt vilka andra höjdpunkter det är värt att följa under OS-dagen.

Ladda upp spelkassan inför OS-festen

Vi har samlat de absolut bästa bonusarna på ett ställe. Flera av bonusarna är helt unika och bara tillgängliga för våra läsare. Klicka här för att ta del av alla oddsbonusar!

Dagens OS-svenskar

12:00 / 18:15 ❘ Henrik Stenson & David Lindmerth (golf, herrar) 

Båda svenska golfherrarna, Henrik Stenson och David Lindmerth, har slagläge på en medalj inför den fjärde och helt avgörande rundan i herrarnas golfturnering i Rio.

Golfen sänds på TV10, TV3, Viasat Sport och Viasat Golf, men går också att streama om du har Viaplay.

16:30 ❘ Frankrike – Sverige (handboll, damer) 

De svenska handbollsdamerna går in i sin femte gruppspelsmatch som underdogs mot världslaget Frankrike. Läs vår analys och vårt speltips inför matchen här.

Matchen sänds på TV10, TV3 Sport HD och Viaplay.

Spel Odds Bolag
Frankrike  2,40
Oavgjort  8,90
Sverige  1,96

13:00 ❘ Henri Hurskainen (badminton)

Fortsättning i gruppspelet för svenskhoppet Henri Hurskainen.

Badminton sänds på Viaplay.

15:00 ❘ Ridsport (hoppning, kval)

Peder Fredricson, Malin Baryard Johnsson, Rolf-Göran Bengtsson och Henrik von Eckermann hoppar i kvalet.

Hoppningen sänds på Viasat OS Ridsport och Viaplay.

15:00 ❘ Bordtennis (kvartsfinal, lag)

Det svenska herrlaget i bordtennis spelar kvartsfinal klockan 20:00. I åttondelsfinalen mot USA såg laget väldigt starka ut. Nu står Sydkorea för motståndet.

Bordtennisen sänds på TV10 och Viaplay.

Övriga höjdpunkter

Söndagen blir en riktig drömdag för den som älskar OS. På schemat står bland annat finalen på 100 meter för herrar, där en hel friidrottsvärld hoppas på ett nytt världsrekord. Den avgörs klockan någon gång efter 03:00 på natten. Därutöver väntas tennisfinalen för herrar spelas framåt kvällen.

Scrolla ner för att se dagens fullständiga sporttablå.

Dagens TV-tider

Viasat sänder totalt 2000 timmar från OS den här sommaren och det mesta streamas dessutom genom Viaplay för dig som vill följa tävlingarna i datorn, mobilen eller surfplattan. I den dagliga OS-guiden på Spelbloggare.se kan du följa hela tablån av sport som erbjuds under den specifika dagen.

 

Frankrike – Sverige

Spel Odds Bolag
Frankrike  2,40
Oavgjort  8,90
Sverige  1,96