Inför Chelsea - Manchester United

Livespeltips: Manchester United – Arsenal kl 13:30 – Berätta hur du spelar, vinn €40!

Vi kör livespeltips tillsammans med er läsare under toppmötet Manchester United – Arsenal med avspark 13:30 under lördagen. Tillsammans med er läsare analyserar vi liveoddsen och tipsar om våra bästa livespel under matchen. Vi kör igång ca 10 minuter innan avspark och svarar mer än gärna på era frågor. Missa inte heller chansen att vinna €40 hos Nordicbet genom att berättar hur ni spelar på matchen. 

Berätta hur du spelar – Vinn €40 hos Nordicbet

Den läsaren som tipsar om det livespelet under matchen med det högsta oddset som prickar vinner €40 som bonuspengar hos Nordicbet. Saknar ni konto får ni dessutom som läsare hos oss utöver deras vanliga bonus på 1 000 kr ett gratisspel värt 400 kr. Så om ni som ny kund vinner tävlingen blir det 1 000 kr bonus + 400 kr gratisspel som välkomstbonus och sedan €40 bonus som tävlingspris.

REGLER:

1. Skicka in er e-postadress som en kommentar i samband med att ni skickar in spelet. Denna kommer vi givetvis inte publicera men så vi kan kontakta er vid eventuell vinst.
2. Max tre spel, de tre första, räknas till tävlingen om ingenting annat anges i liven.
3. Vi dubbelcheckar alltid oddsen på era spel för att undvika fusk. Det är bara möjligt för en spelare att vinna tävlingen en gång per månad.

Glöm inte att ladda spelkassan inför helgens fotbollsfest. Här hittar ni vår bonusguide med spelbolagens bästa bonusar just nu.

Live Blog Livespeltips: Manchester United – Arsenal kl 13:30