28 april 2018 Tampa Bay Lightning Boston Bruins slutspel speltips NHL

Speltips, New York Islanders – Tampa Bay Lightning 7/5: Visst fortsätter trenden?

Det har varit en tydlig trend i de inledande tre matcherna mellan New York Islanders och Tampa Bay Lightning i NHL-slutspelet. Det finns ingen anledning att tro på någon förändring av den trenden.

NHL-slutspelet rasar vidare med den fjärde drabbningen mellan New York Islanders och Tampa Bay Lightning. Hemmalaget står inför en tuff utmaning, men behöver troligen vinna matchen för att hålla sig vid liv i det här slutspelet.

En förlust skulle innebära att Tampa Bay Lightning går upp till 3-1 i matcher inför sin hemmamatch på söndag. Det vore direkt förödande för Islanders.

Hur som helst har de inledande tre matcherna i den här matchserien var minst sagt underhållande, med totalt 22 gjorda mål. Samtliga matcher har gått över 4,5 mål, vilket egentligen är föga förvånande med tanke på vilka lag som står på isen. Förhoppningen är att den trenden håller i sig även över den fjärde matchen.

Varför ändra ett vinnande koncept?

Våra speltips på den här matchserien har varit klockrena, mycket tack vare att lagen har presterat så bra ishockey offensivt sett. Det tackar vi för. Nu tänker vi fortsätta på den inslagna vägen.

Inför det fjärde mötet finns det en drös med osäkra spelare i hemmalaget. Thomas Hickey, Brian Strait, Jaroslav Halak, Anders Lee, Mikhail Grabovski och Ryan Pulock är alla osäkra till spel.

Hos gästerna är Mattias Ohlund och Steven Stamkos garanterat borta. I övrigt finns det en viss osäkerhet kring Anton Strålman, J.T. Brown, Matt Carle och Eric Condra. Ett par tunga avbräck där, minst sagt.

Hur som helst kör vi vidare på det som varit framgångsrikt hittills. Över 4,5 mål i matchen (ordinarie tid) betalar 1,78 gånger pengarna hos Unibet. Det synar vi.

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,78 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:00, lördag 7/5
TV:    (TV-tablå)
Stream:    

 

Statistik, jämför lagen:

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 40%
X: 25%
2: 38%
Över 5,5 mål: 40%
Under 5,5 mål: 63%