Speltips Liverpool Crystal Palace 24 juni 2020

Spelförslag EttKryssTvå 15/10

Helgen är här och det innebär att vi bjuder på ännu ett spelförslag från Betssons ”Stryktipsdödare” EttKryssTvå. 13 matcher är tippade och vi håller tummarna för att 403 337 kronor ska landa på kontot. Insatsen? 384 kr!

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

 1. Crystal Palace – West Ham: 12

Gästerna är seriens kanske största besvikelse. Vaknar till liv nu efter uppehållet? Crystal Palace har fått upp farten, men normalt sämre än West Ham. Allt eller ingenting-känsla – krysset lämnas åt sidan! Vid större system; alla tecken med.

 1. Arsenal – Swansea: 1X2

Skrällbud! Helförsäkrar oss. Swansea har fått in en ny tränare i form av Bob Bradley. Vitamininjektion? Arsenal formstarkt och solida på hemmaplan, men ska inte räkna hem pinnarna på förhand, vilket oddsen vill antyda. Intressant fakta; Swansea har vunnit de två senaste på Emirates Stadium.

 1. Bournemouth – Hull: 1X

Krysset först i systemet. Hull har varit okej, men mött svårt motstånd. Siktar på kryss här och ska vara kapabla till att lösa det. Bournemouth har varit ena halvan i flera fajta matcher. Oavgjort nu? Men tar med ettan.

 1. Manchester City – Everton: 1

Etta! Manchester City är suveräna, i synnerhet på hemmaplan. Gästerna är bra, men skadeskjutna och får det tufft här. Krysset kan tas med, men vi lämnar det utanför systemet.

 1. Stoke – Sunderland: 1

Systemets mest värda spik. Stoke har fått samla krafterna under uppehållet och ska lyfta i tabellen. Möter jumbon nu, och då ska ettan vara som skriven i sten. 2,09x får vi för ettan – löjligt bra betalt!

 1. West Bromwich – Tottenham: 2

Ska skilja ett par klasser. Helfokuserat Tottenham, som vill sätta press på Manchester City, efter två veckors uppehåll. Given tvåa?

 1. Aston Villa – Wolverhampton: 1X

Topptippade – men Aston Villa sjunker närmare botten. Måste studsa tillbaka snart? Truppen är urstark i Championshipmått mätt. Wolverhampton är kapabla, men möter Villa vid helt fel tillfälle. 1X!

 1. Barnsley – Fulham: 1X

Barnsley har fallit ihop efter en suverän seriestart – nu fyra i följd utan vinst. Möter ett ännu sämre Fulham och ska då räknas som klara favoriter. Ettan först, krysset sedan.

 1. Blackburn – Ipswich: 1X

Uddlöst mot uddlöst. Ipswich har inte målat på hela fyra matcher och möter ett uppretat Blackburn. Krysset först, men ettan med är att föredra.

 1. Brighton – Preston: 1

Preston fick upp farten före uppehållet, men är begränsade. Brighton normalt bättre och vassa på hemmaplan. Kanske inte jättesexiga odds, men det borde räcka med ettan.

 1. Derby – Leeds: 1X

Passande uppehåll för Derby, som nu skiftat på tränarposten. Ska studsa uppåt i tabellen. Svår uppgift med ett formstarkt Leeds, men någon förlust borde det inte bli… Eller hur?

 1. Newcastle – Brentford: 1

”The Geordies” ska bara vinna Championship – överlägset material. Brentford är inget brödmotstånd, men får resa hem utan poäng. Etta!

 1. QPR – Reading: 1X

Svårt. Får en stark krysskänsla. QPR har inte visat klassen på hemmaplan, men sannolikt bara varit tillfälligheter. Vid råd; 1X2. Nu – 1X.

15 oktober 2016 EttKryssTvåVill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Speltips:

Insats: 384 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 1 951 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 403 337 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 15/10