EttKryssTvå 26/8

Spelförslag EttKryssTvå 27/8

Helgen nalkas och det är åter dags för Betssons “Stryktipsdödare”, även känd som EttKryssTvå. Precis som vanligt delar vi med oss av ett spelförslag på hur det kommer att gå i dessa 13 matcher.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

Matcher:

 1. Hull – Manchester United: 2

Zlatan Ibrahimovic jagar rekord i sin nya klubb och kan nu bli första spelare på 91 år att göra mål i sin fyra första tävlingsmatcher. Han och laget lär vara väldigt taggade. Hull känns också som en motståndare som passar Zlatan väldigt bra. Solklar tvåa.

 1. Chelsea – Burnley: 1

Chelsea har inlett säsongen tämligen övertygande, med mycket energi från sidlinjen och en Diego Costa som imponerat framåt. Burnley är inget dåligt lag, men favoritskapet här är tydligt.

 1. Crystal Palace – AFC Bournemouth: X2

AFC Bournemouth fortsätter att se pigga ut, men har likväl förlorat sina två första matcher mot West Ham och Manchester United. Nu väntar ett mer överkomligt motstånd, som dessutom inte heller tagit någon poäng än. Vi är övertygade om att bortalaget kniper minst en poäng.

 1. Everton – Stoke: 1X2

Premier Leagues två mest oberäkneliga lag? Både Everton och Stoke har enormt höga toppar, men nästan lika djupa dalar. Därför känns 1×2 både lämpligt och nödvändigt. Det här kan gå precis hur som helst.

 1. Leicester – Swansea: 1X

De regerande mästarna har ännu inte knipit en seger, men får ses som klara favoriter mot Swansea. Dessvärre är walesarna svåra att handskas med, varpå vi garderar oss för ett kryss här.

 1. Southampton – Sunderland: 1

Trots förlust mot Manchester United senast såg Southampton rätt giftiga ut. Nu kommer ligans potentiella slagpåse på besök och då bör hemmalaget göra processen kort. Bombetta.

 1. Watford – Arsenal: X2

Varken Watford eller Arsenal har lyckats bärga en trepoängare än, men nu har de båda chansen. I vår värld lutar det klart åt gästernas håll, men Watford brukar vara starka hemma och kan säkert knipa en pinne om alla bitar faller på plats.

 1. Nottingham Forest – Leeds: X2

Här sticker vi ut hakan lite. Leeds United, med svenska nyförvärvet Pontus Jansson i laget, hoppas bygga vidare på cupvinsten i veckan när de gästar Nottingham Forest. Krysset ligger nära till hands, men varför inte en skrälltvåa?

 1. Bristol City – Aston Villa: 2

Aston Villa behöver en vinst för att haka på i toppstriden. Bristol City har haft svårt mot f.d. Premier League-lag på sistone, med förluster både mot Norwich och Newcastle. Tredje raka nu?

 1. Huddersfield – Wolverhampton: 1X

Tät match! Hemmalaget har sett starka ut och ångar på i toppen tabellen, medan Wolverhampton skuggar strax bakom. Det här kan egentligen gå hur som helst, men vi litar på Huddersfields fina hemmaform. Här tappar de inte poäng!

 1. Wigan – Queen Park Rangers: 1X

QPR fortsätter att blanda och ge, men borta mot Wigan blir det tufft att plocka en trepoängare. Vi hoppas att 1x räcker, men höjer samtidigt ett litet varningens finger för de oberäkneliga gästerna.

 1. Djurgårdens IF – Gefle IF: 1

Vi spikar till ett lågt odds, men här ska Djurgårdens IF bara vinna. Laget må vara ur form, men i detta ångestladdade bottenmöte bör laget mobilisera nog med kraft för att vinna. Det säger vår magkänsla åtminstone.

 1. Kalmar FF – IFK Norrköping: 1X

Underlaget blir en viktig faktor på Guldfågeln Arena, där hemmalaget får besök av guldjagande IFK Norrköping. Det är allmänt känt att gästerna – nu dessutom försvagade på grund av att “Totte” Nyman lämnat klubben – är väldigt svaga på gräs. Kalmar FF å sin sida har en fin högstanivå och kan säkerligen skrälla.

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Speltips:

Insats: 384 kronor
Minsta vinst för 13 rätt: 6 001 kronor
Maximal vinst för 13 rätt: 225 548 kronor
Spelstopp: 16:00, lördag 27/8