10 december 2016 Arsenal Stoke

Spelförslag EttKryssTvå 27/11

Söndagen bjuder på en handfull trevliga matcher runtom i Europa och vi har tippat 13 av dessa i Betssons EttKryssTvå – siktet är på storkovan! Systemet innehåller två hel- och fem halvgarderingar och kostar så lite som 288 kronor!

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!
Guide: Så här spelar du på EttKryssTvå!

 1. Arsenal – Bournemouth: 1X

Lite skrällbud, utan att Arsenal ska vara i riskzonen att förlora. Haft ett tufft schema och kan vara mentalt svårt att ladda om till matcher som denna. Bournemouth är kapabla, absolut.

 1. Manchester United – West Ham: 1X

Skrällbud, trots att West Ham är tunna på resande fot. Blir en öppen match och United har fått lite offensiva pjäser i form. 3-2/2-2?

 1. Southampton – Everton: 1X2

Kan sluta hur som helst. Båda parter i halvdan form, ännu värre för ”The Saints”. Men fördel hemmaplan. 1X2 är det enda valet, oavsett storlek på systemet.

 1. Celta Vigo – Granada: 1

Nej, Celta är inte att lita på. Nu får man dock besök av ett Granada som ännu inte vunnit i årets Primera División. Skiljer en klass, minst.

 1. Osasuna – Atlético Madrid: 2

Osexiga siffror på ett Atlético Madrid ur form. Ska dock inte förlora matcher som denna och borde kunna leverera med kniven mot strupen – det är trots allt ett bottenmotstånd de ställs mot.

 1. Real Sociedad – Barcelona: 1X2

Anoeta Stadium är en mardrömsplats för Barcelona, 5-2-0 på de senaste. Givet vart spelvärdet finns. Tvåan kan ändå inte lämnas utanför när den katalanska topptrion är återförenad…

 1. Bologna – Atalanta: X2

Galna formbesked av Atalanta; vunnit fem raka och inte förlorat på åtta. Bologna ser tunt ut och vinner inte här. Tvåan kan tas ensam vid mindre system.

 1. Cagliari – Udinese: X

Svårt. Trots hemmaplan, att lämna förtroendet i Cagliaris händer just nu? Nja. Udinese känns snäppet vassare. Jämnas ut mot hemma-/bortafaktorn? Kryss!

 1. Genoa – Juventus: 2

Skadeproblem och ur form. Bättre hemma, men inte direkt starka för tillfället. Juventus klasserna bättre och spiken känns okej.

 1. Hertha Berlin – Mainz 05: 1

Kapabelt bortalag, men på hemmaplan är Hertha Berlin fantastiskt vassa. Grymt facit och ska ses med bra chans att skörda ännu en trea.

 1. Schalke 04 – Darmstadt 98: 1

Klasskillnad – och fördel hemmaplan för Schalke. Darmstadt totalt uddlösa borta. Förlorar på nytt?

 1. Angers – Saint Etienne: 1X

Fördel Angers i egenskap av hemmalag. Möter ett Saint Etienne som knappast sprudlar och tvåan borde vara en bra bit borta. Kryss-etta räcker.

 1. Lyon – PSG: X2

Lyon känns det lite sådär med, trots acceptabel tabellsituation. PSG håller på att växa ut till att i alla fall i närheten av att nå deras potential. X2!

ska%cc%88rmavbild-2016-11-26-kl-16-24-36

Vill du testa EttKryssTvå? Nya kunder får 1000 + 200 kr hos Betsson via oss!

Insats: 288 kronor
Minsta vinst vid 13 rätt: 1 328 kronor
Maximal vinst vid 13 rätt: 320 782 kronor
Spelstopp: 15:00, söndag 27/11